Lid worden

De PSV FANclub is er voor alle kinderen die zijn geboren voor PSV. Het is onze missie om het clubgevoel van iedere PSV-fan tot bloei te laten komen. Van de allerkleinsten tot ons oudste lid en iedereen die daar tussenin zit. Alleen zo groeit ieder lid uit tot groot PSV-supporter.

Meer informatie over de PSV FANclub

Inschrijven
Wil jij jouw liefde voor PSV delen met een jonge fan? Voor slechts €25,00 per jaar profiteren jullie van alle voordelen die bij het lidmaatschap horen. Vul het inschrijfformulier hieronder in en maak de fan direct lid van de Phoxy Club (0-6 jaar) of FC PSV (7-14 jaar). Wil je het lidmaatschap voor een jaar cadeau geven? Kom dan langs in de PSV FANstore of bestel het cadeaupakket online.

  1. Vul onderstaande gegevens in
  2. Vul onderstaande gegevens in
Vul onderstaande gegevens in
Uitnodigingen voor activiteiten en prijsvragen worden naar dit e-mailadres verstuurd. Ook kunnen leden per e-mail geinformeerd worden over een gewonnen prijs. Indien het nieuwe lid geen eigen e-mailadres heeft, vul hier dan het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Leden kunnen telefonisch worden uitgenodigd voor een activiteit of worden geïnformeerd over een gewonnen prijs. Vul hier het telefoonnummer van een ouder of verzorger in.