Lid worden

De PSV FANclub is er voor alle kinderen die zijn geboren voor PSV. Het is onze missie om het clubgevoel van iedere PSV-fan tot bloei te laten komen. Van de allerkleinsten tot ons oudste lid en iedereen daar tussenin. Alleen zo groeit ieder lid uit tot groot PSV-supporter.

Meer informatie over de PSV FANclub

Gratis lid tot start nieuw seizoen!
Een volledig lidmaatschap van de PSV FANclub kost € 25,- per seizoen en loopt van 1 juli t/m 30 juni. Maak nu gebruik van de eind-seizoen actie en ben tot de start van het nieuwe seizoen gratis lid. Je betaalt dus €25 voor een lidmaatschap t/m 30 juni 2024!

Het lidmaatschap
Leden ontvangen een welkomstcadeau, PSV-cadeaus en -magazines, toegang tot exclusieve PSV-evenementen, 10% korting in de PSV FANstore & voorrang op wedstrijdtickets. Klik hiervoor meer informatie over de inhoud van de lidmaatschappen.

Inschrijven
Vul onderstaand formulier in om een nieuw lid aan te melden en samen te profiteren van alle voordelen die bij het lidmaatschap horen. Wil je het lidmaatschap voor een seizoen cadeau geven? Kom dan langs in de PSV FANstore of bestel online een cadeaukaart.

Gegevens van het nieuwe lid
De Phoxy Club is speciaal voor supporters van 0 tot en met 6 jaar en FC PSV is voor supporters van 7 tot en met 14 jaar.
Uitnodigingen voor activiteiten en prijsvragen worden naar dit e-mailadres verstuurd. Ook kunnen leden per e-mail geinformeerd worden over een gewonnen prijs. Indien het nieuwe lid geen eigen e-mailadres heeft, vul hier dan het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Leden kunnen telefonisch worden uitgenodigd voor een activiteit of worden geïnformeerd over een gewonnen prijs. Vul hier het telefoonnummer van een ouder of verzorger in.

Een lidmaatschap kost €25 per seizoen. Word je nu lid van de FANclub? Dan loopt je lidmaatschap t/m 30 juni 2024 en ben je dus tot de start van het nieuwe seizoen gratis lid.

 
Bekijk hier de algemene voorwaarden