De PSV FANclub is er voor alle kinderen die zijn geboren voor PSV. Het is onze missie om het clubgevoel van iedere PSV-fan tot bloei te laten komen. Van de allerkleinsten tot ons oudste lid en iedereen daar tussenin. Alleen zo groeit ieder lid uit tot groot PSV-supporter.

Meer informatie over de PSV FANclub

Half-seizoen tarief
Een volledig lidmaatschap van de PSV FANclub kost € 25,- per seizoen en loopt van 1 juli t/m 30 juni. Maak daarom nu gebruik van het half-seizoen tarief en word lid voor €12,50 tot eind seizoen!

Het lidmaatschap
Leden ontvangen een welkomstcadeau, PSV-cadeaus en -magazines, toegang tot exclusieve PSV-evenementen, 10% korting in de PSV FANstore & voorrang op wedstrijdtickets. Klik hiervoor meer informatie over de inhoud van de lidmaatschappen.

Inschrijven
Vul onderstaand formulier in om een nieuw lid aan te melden en samen te profiteren van alle voordelen die bij het lidmaatschap horen. Wil je het lidmaatschap voor een seizoen cadeau geven? Kom dan langs in de PSV FANstore of bestel online een cadeaukaart.

Gegevens van het nieuwe lid
De Phoxy Club is speciaal voor supporters van 0 tot en met 6 jaar en FC PSV is voor supporters van 7 tot en met 14 jaar.
Uitnodigingen voor activiteiten en prijsvragen worden naar dit e-mailadres verstuurd. Ook kunnen leden per e-mail geinformeerd worden over een gewonnen prijs. Indien het nieuwe lid geen eigen e-mailadres heeft, vul hier dan het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Leden kunnen telefonisch worden uitgenodigd voor een activiteit of worden geïnformeerd over een gewonnen prijs. Vul hier het telefoonnummer van een ouder of verzorger in.
Een lidmaatschap kost €12,50 tot het einde van het seizoen. 
 
Bekijk hier de algemene voorwaarden

Deze exclusieve sjaals zijn niet verkrijgbaar in de winkel en worden alleen in november en december 2022 als extra cadeau in het welkomstpakket aangeboden.