De PSV FANclub is er voor alle kinderen die zijn geboren voor PSV. Het is onze missie om het clubgevoel van iedere PSV-fan tot bloei te laten komen. Van de allerkleinsten tot ons oudste lid en iedereen daar tussenin. Alleen zo groeit ieder lid uit tot groot PSV-supporter.

Meer informatie over de PSV FANclub

Half-seizoen actie
Wil jij jouw liefde voor PSV delen met een jonge fan? Maak gebruik van de half-seizoen prijs van € 12,50 tot einde seizoen!

Het lidmaatschap
Een volledig lidmaatschap van de PSV FANclub kost € 25,- per seizoen en loopt van 1 juli t/m 30 juni.

Leden ontvangen een welkomstcadeau, PSV-cadeaus en -magazines, toegang tot exclusieve PSV-evenementen, 10% korting in de PSV FANstore & voorrang op wedstrijdtickets. Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de lidmaatschappen.

Inschrijven
Vul onderstaand formulier in om een nieuw lid aan te melden en samen te profiteren van alle voordelen die bij het lidmaatschap horen. Wil je het lidmaatschap voor een seizoen cadeau geven? Kom dan langs in de PSV FANstore of bestel het cadeaupakket online.

  1. Gegevens van het nieuwe lid
  2. Betaalgegevens
Gegevens van het nieuwe lid
De Phoxy Club is speciaal voor supporters van 0 tot en met 6 jaar en FC PSV is voor supporters van 7 tot en met 14 jaar.
Uitnodigingen voor activiteiten en prijsvragen worden naar dit e-mailadres verstuurd. Ook kunnen leden per e-mail geinformeerd worden over een gewonnen prijs. Indien het nieuwe lid geen eigen e-mailadres heeft, vul hier dan het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Leden kunnen telefonisch worden uitgenodigd voor een activiteit of worden geïnformeerd over een gewonnen prijs. Vul hier het telefoonnummer van een ouder of verzorger in.