sla over

Leden van FC PSV O15 krijgen geen genoeg van PSV. Daarom hebben zij gratis toegang tot een speciale app. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd die deelnemers niet snel vergeten!

FC PSV App
Met de FC PSV App blijven leden op de hoogte van nieuws, spelen ze leuke games én doen ze gemakkelijk mee aan gave prijsvragen. Door de app actief te gebruiken verzamelen ze XP, waarmee ze ook in de prijzen kunnen vallen. Daarnaast hebben leden via de app invloed op het lidmaatschap. Via polls geven zij bijvoorbeeld aan welke poster ze willen hebben, wat het volgende cadeau moet worden en welk thema centraal moet staan in het komende magazine.

Exclusieve activiteiten
Er worden regelmatig exclusieve activiteiten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan het bijwonen van een besloten training, een voetbalmiddag op PSV Campus De Herdgang of deelname aan een FIFA game-event. De activiteiten zijn voor een beperkt aantal deelnemers. Leden geven per activiteit aan of ze kans willen maken op deelname.

Vlaggenparade
Leden van FC PSV O15 maken ook kans op een plekje in de vlaggenparade. Voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd vormen 20 leden een erehaag van vlaggen op het moment dat de spelers het veld oplopen. Leden geven aan de start van ieder seizoen aan of ze mee willen loten voor de vlaggenparade. Deelname aan de vlaggenparade is geen gegarandeerd onderdeel van het lidmaatschap.

Wil jouw zoon/dochter lid worden van FC PSV O15? Meld hem of haar aan! Een lidmaatschap loopt van 1 juli t/m 30 juni (een seizoenjaar). Instappen kan op ieder moment.

Direct aanmelden