sla over

Leden van FC PSV O11 zijn ieder seizoen welkom op het FC PSV FUNpark. Daarnaast maken ze kans op exclusieve activiteiten en een plekje in de spelers line-up.

FC PSV FUNpark
Eens perseizoen wordt het Philips Stadion omgebouwd tot een mega outdoor speelparadijs. Deze dag leven leden zich uit op verschillende opblaasattracties op de heilige grasmat van PSV. Natuurlijk is er ook ruimte om te voetballen op het veld. Tijdens corona is het FC PSV FUNpark onder voorbehoud.

Exclusieve activiteiten
Er worden regelmatig exclusieve activiteiten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een interview met een PSV-speler, competitie hooghouden op de Herdgang of een uitwedstrijd kijken in het Philips Stadion. De activiteiten zijn voor een beperkt aantal deelnemers. Leden geven per activiteit aan of ze kans willen maken op deelname. Tijdens corona zijn deze activiteiten onder voorbehoud.

Spelers line up
Het hoogtepunt van het lidmaatschap is natuurlijk een plekje in de spelers line-up. Voorafgaand aan iedere wedstrijd van PSV – zowel uit als thuis – lopen leden samen met een PSV-speler, grens- of scheidsrechter het veld op. Leden geven aan de start van ieder seizoen aan of ze mee willen loten voor de spelers line-up. De spelers line-up is geen gegarandeerd onderdeel van het lidmaatschap.

Wil jij samen met een PSV-fan naar het FUNpark, een exclusieve activiteit bijwonen of hem/haar samen met een speler het veld op zien lopen? Meld hem of haar aan voor FC PSV! Een lidmaatschap loopt van 1 juli t/m 30 juni (een seizoenjaar). Instappen kan op ieder moment.

Direct aanmelden