PSV Stadiontour

PSV Stadiontour

Met de PSV Stadiontour breng je een bezoek aan het veld, de spelerstunnel en de kleedkamers! Ook kom je op bijzondere plaatsen zoals het Perscentrum, de Bestuursloge en de Sponsoretage. De gids vertelt je leuke anekdotes en wetenswaardigheden over PSV. Inclusief museumbezoek en souvenir een exclusieve PSV Stadiontour lanyard.

Bestel nu

Meer dan honderd jaar historie in een inmiddels hypermodern stadion, nog altijd gevestigd op de plek waar het ooit begon: de Frederiklaan in Eindhoven. Ontdek bijzondere plaatsen van het Philips Stadion en laat je daarna verrassen door de rijke historie van PSV met een bezoek aan het PSV Museum. Het kaartje voor het PSV Museum is inbegrepen in de stadiontour.

Boek een PSV Stadiontour

Aanvullende informatie

Sta oog in oog met de helden van toe en nu. Tijdens de vernieuwde AR PSV Stadiontour staan er verschillende PSV-prominenten virtueel voor je klaar. Zo word je verwelkomd door Toon Gerbrands op de sponsoretage, loop mee het veld op met Cody Gakpo en bewonder samen met Hans van Breukelen alle prijzen uit de clubhistorie in de schatkamer! Door middel van een tool in de PSV App maak jij deze PSV’ers levend en vertellen ze alles wat je moet weten over het Philips Stadion. Een PSV Stadiontour wordt begeleid door een deskundige gids waarmee je een bezoek brengt aan de officiële kleedkamers, de ruimte waar de persconferenties plaats vinden en uiteraard het veld waar onze helden schitteren. Kijk hier of jou telefoon geschikt is voor de AR Tour.

De PSV Stadiontour is te reserveren van maandag t/m zaterdag op basis van de beschikbaarheid van het stadion en de gidsen. Op zon- en feestdagen is een tour helaas niet mogelijk.

Entreeprijzen PSV Stadiontour incl. bezoek PSV Museum Ledenprijs*
Volwassenen € 14,- € 12,60
Kind 4 t/m 14 jaar € 12,- € 10,80
Kind 0 t/m 3 jaar Gratis Gratis

*Ben je lid van de PSV FANclub of de Supportersvereniging PSV? Log tijdens het bestelproces in met je Mijn PSV-account, de korting wordt dan automatisch verrekend.  .

Wilt u een stadiontour boeken met een groep van 10 personen of meer. Neem dan contact op via het aanvraagformulier voor groepen of via fandesk@psv.nl.

Bezoekers aan de PSV Stadiontour kunnen gratis parkeren in Parking Philips Stadion. Trek bij de slagboom een inrijkaartje, waardoor de slagboom open gaat. Vergeet niet om een uitrijkaart te vragen bij de kassa van de PSV FANstore, dan kun je gratis uitrijden. 

Let op: bij deelname aan de PSV Stadiontour op een wedstrijddag, kunnen wij je geen parkeergelegenheid bieden.

Vanwege de maatregelen rondom het Corona Virus zijn de mogelijkheden voor een PSV Stadiontour beperkter dan je normaal van ons gewend bent. Kijk in het reserveringssysteem voor de actuele beschikbaarheid. Een tour duurt ongeveer een uur en start in de PSV FANstore, ingang 17 van het Philips Stadion.

We doen ons uiterste best u een veilig en prettig bezoek te bezorgen. We werken in lijn met het protocol en volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarom geldt:

 • Bezoek is enkel mogelijk met een vooraf online geboekt ticket
 • Aankoop van een ticket voor de PSV Stadiontour is mogelijk tot 5 uur voordat de tour plaatsvind (op basis van beschikbaarheid)
 • De gids zal jullie daar verwelkomen en voorzien van verdere instructies
 • Volg de aanwijzingen van de gids op
 • Houd 1,5 afstand van de gids en van de overige gasten
 • Er is desinfecterend middel voorhanden, reinig je handen voor aanvang en na afloop van je bezoek aan PSV
 • Gedurende de dag wordt grondig schoongemaakt, denk aan deurklinken, trapleuningen, knoppen en toiletten

Wat kun je zelf doen:

 • Koop je ticket(s) via onze website, het is niet mogelijk om deze in het stadion aan te schaffen
 • Heb je klachten? Blijf dan thuis. Het gaat om de klachten: neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid.
 • Was regelmatig je handen
 • Hoest en nies in je elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten
 • Schud geen handen

Verder verzoekt PSV Tours alle bezoekers om rekening met elkaar te houden en enkel in noodsituaties gebruik te maken van het toilet.

Korting voor leden
Ben je lid van de PSV FANclub? Dan heb je recht op 5% korting. Log tijdens het bestelproces in met je lidmaatschapsnummer, dan wordt de korting automatisch verrekend.

Boek nu je stadiontour

Stadiontour

PSV Stadiontour

Hele jaar
per persoon
Vanaf
€ 12

Meer informatie?

neem dan Contact met ons op of kijk bij de Veelgestelde vragen.