PSV Groepstour

PSV Groepstour

Bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest? Vanaf 10 personen is het mogelijk om een 1,5 uur durende groepstour reserveren. Ontdek bijzondere plaatsen van het Philips Stadion en laat je daarna verrassen door de rijke historie van PSV met een bezoek aan het PSV Museum.

Meer dan honderd jaar historie in een inmiddels hypermodern stadion, nog altijd gevestigd op de plek waar het ooit begon: de Frederiklaan in Eindhoven. Ontdek bijzondere plaatsen van het Philips Stadion en laat je daarna verrassen door de rijke historie van PSV door met een bezoek aan het PSV Museum!

PSV Groepstour

Aanvullende informatie

De PSV Groepstour is te reserveren van maandag t/m zaterdag op basis van de beschikbaarheid van het stadion en de gidsen. Op zon- en feestdagen is het helaas niet mogelijk een groepstour te reserveren.

Sta oog in oog met de helden van toe en nu. Tijdens de vernieuwde AR PSV Stadiontour staan er verschillende PSV-prominenten virtueel voor je klaar. Zo word je verwelkomd door Toon Gerbrands op de sponsoretage, loop mee het veld op met Cody Gakpo en bewonder samen met Hans van Breukelen alle prijzen uit de clubhistorie in de schatkamer! Door middel van een tool in de PSV App maak jij deze PSV’ers levend en vertellen ze alles wat je moet weten over het Philips Stadion. Een PSV Stadiontour wordt begeleid door een deskundige gids waarmee je een bezoek brengt aan de officiële kleedkamers, de ruimte waar de persconferenties plaats vinden en uiteraard het veld waar onze helden schitteren. Kijk hier of jou telefoon geschikt is voor de AR Tour.
Ben je met een gezelschap vanaf 10 personen, reserveer dan een stadiontour op een door jou gekozen dag of tijd. Het ideale uitje voor een familiedag, teamactiviteit, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Ook kleinere gezelschappen kunnen een groepstour boeken, hiervoor geldt echter een minimum van 10 betalende personen.
De kosten bedragen € 12,- per persoon. Dit is inclusief een rondleiding door een gids, bezoek aan het PSV Museum en een exclusieve PSV Stadiontour lanyard.
De PSV Groepstour is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Ook de combinatie met bijvoorbeeld een vergadering, bijeenkomst of presentatie in het Philips Stadion is mogelijk. Kijk voor informatie over dit aanbod op www.philipsstadion.nl. Je huurt één van de zakelijke ruimten in het Philips Stadion en de rest van de PSV Stadiontour. Informeer bij Philips Stadion wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Vanwege de corona-uitbraak zijn de mogelijkheden voor een PSV Stadiontour beperkter dan je normaal van ons gewend bent. Kijk in het reserveringssysteem voor de actuele beschikbaarheid. Een tour duurt ongeveer een uur en start bij de hoofdingang (ingang 8) van het Philips Stadion.

We doen ons uiterste best u een veilig en prettig bezoek te bezorgen. We werken in lijn met het protocol en volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarom geldt:

 • Bezoek is enkel mogelijk met een vooraf online geboekt ticket
 • De start van de tour is buiten bij de hoofdingang, ingang 8 Kom niet te vroeg, er is enkel gelegenheid om buiten te wachten
 • De gids zal jullie daar verwelkomen en voorzien van verdere instructies
 • Volg de aanwijzingen van de gids op
 • Houd 1,5 afstand van de gids en van de overige gasten
 • Er is desinfecterend middel voorhanden, reinig je handen voor aanvang en na afloop van je bezoek aan PSV
 • Gedurende de dag wordt grondig schoongemaakt, denk aan deurklinken, trapleuningen, knoppen en toiletten
 • Het dragen van een mondkapje is verplicht tijdens de PSV Stadiontour.

    Wat kun je zelf doen:

    • Koop je ticket(s) via onze website, het is niet mogelijk om deze in het stadion aan te schaffen
    • Heb je klachten? Blijf dan thuis. Het gaat om de klachten: neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid.
    • Was regelmatig je handen
    • Hoest en nies in je elleboog
    • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten
    • Schud geen handen

      Verder verzoekt PSV Tours alle bezoekers om rekening met elkaar te houden en enkel in noodsituaties gebruik te maken van het toilet.

      Bezoekers aan de PSV Stadiontour kunnen gratis parkeren in Parking Philips Stadion. Trek bij de slagboom een inrijkaartje, waardoor de slagboom open gaat. Vergeet niet om een uitrijkaart te vragen bij de kassa van de PSV FANstore, dan kun je gratis uitrijden.

      Vraag hier je PSV Groepstour aan

      Meer informatie?

      neem dan Contact met ons op of kijk bij de Veelgestelde vragen.