PSV Feestjes

PSV Feestjes

Tijdens een leuke zoektocht door het stadion krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Je komt erachter op welke stoel jouw grote held in de kleedkamer zit en je komt zo dichtbij het gras, dat je het kunt ruiken.

Op basis van het advies vanuit het RIVM heeft PSV besloten om alle stadionactiviteiten in groepsverband tot nader order op te schorten. Daarom bieden wij voorlopig geen PSV Feestjes aan. Indien u vragen heeft omtrent een eerder gemaakte reservering of boeking, neem dan contact met ons op via fandesk@psv.nl

Ben jij fan van PSV en wil je een onvergetelijk kinderfeestje geven? Neem je vriendjes en vriendinnetjes dan mee naar het Philips Stadion. Een feestje is mogelijk vanaf tien personen (inclusief begeleiders) en per leeftijd kan je kiezen uit een feestje dat bij je past. Is er een extra jarige in je gezelschap? Geef dat aan tijdens de bestelling. Wij zorgen dat ook voor hem of haar een cadeau klaarligt. Je betaalt hiervoor een toeslag van € 7,50.

Boek je PSV Feestje in het Philips Stadion

Wat kun je verwachten van onze PSV Feestjes

Voor kinderen tot en met 6 jaar oud is er het Phoxy Feestje en vanaf 7 jaar is er het PSV Feestje. Beide feestjes starten met wat drinken en een echte PSV-muffin voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes. Natuurlijk is er tijd om cadeautjes uit te pakken.

PSV heeft een leuke verrassing voor de jarige job die niet zomaar prijs wordt gegeven. Bij het Phoxy Feestje ga je als echte mini-Phoxy samen met je vriendjes en vriendinnetjes speuren in het Philips Stadion. Bij het PSV Feestje ga je door het doen van leuke opdrachten letters verzamelen die leiden naar de verrassing voor de jarige. Tijdens een leuke zoektocht door het stadion krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Je komt erachter op welke stoel jouw grote held in de kleedkamer zit en je komt zo dicht bij het gras, dat je het kunt ruiken. Na een zakje chips en een drankje mag je zelf een balletje trappen in het Phoxy Stadion. Natuurlijk doet Phoxy ook even mee en kunnen jullie samen op de foto. Na tweeënhalf uur zit jouw feestje erop.

Een feestje kan vanaf tien betalende personen worden gereserveerd. De kosten zijn €15,- per persoon, ook begeleiders dienen te betalen. Indien je een feestje met meer dan één jarige viert, wordt voor iedere extra jarige €7,50 in rekening gebracht. Wij zorgen dat ook voor hem of haar een cadeau klaarligt. Leden van de Phoxy Club of FC PSV krijgen 10% korting op het totale feestje.

Wil je jouw vriendjes en vriendinnetjes graag verrassen met een feestje in het Philips Stadion? Jullie zijn welkom op woensdag, vrijdag en zaterdag. Bekijk via de bestelknop de actuele beschikbaarheid. Mocht je graag op een andere dag willen komen, neem dan contact met ons op via fandesk@psv.nl. Dan kan er gekeken worden naar de mogelijkheden.

Wil je een feestje boeken? Klik dan op ‘Bestel nu’ en je wordt automatisch naar de bestelpagina geleid.

  • Selecteer één jarige, afhankelijk van de leeftijd selecteer je ‘Jarige (t/m 6 jaar)’ of ‘Jarige (vanaf 7 jaar)’
  • Is er een extra jarige in je gezelschap? Selecteer dan ‘Extra jarige (inclusief cadeau)’.
  • Let op: je hoeft de extra jarige dus alleen hier te selecteren en niet bij genodigden / begeleiders
  • Selecteer het aantal overige genodigden / begeleiders.
  • Let op: een feestje is mogelijk vanaf tien personen (inclusief de jarige en begeleiders)
  • Is de jarige lid van de PSV FANclub? Dan krijg je 10% korting op het totale feestje. Deze korting wordt verrekend wanneer je in je winkelmandje bij iedere ‘eigenaar’ het lid dat recht heeft op korting selecteert

Komen jullie op de dag van het feestje met de auto? Parkeer dan in Parking Philips Stadion, te bereiken via PSV-laan 85 in Eindhoven. Je parkeert hier namelijk gratis als jarige of bezoeker van een PSV Feestje. Trek bij de slagboom per auto een inrijkaartje, waardoor de slagboom open gaat. Na afloop van het feestje ontvang je de uitrijkaarten.

Op basis van het advies vanuit het RIVM heeft PSV besloten om alle stadionactiviteiten in groepsverband tot nader order op te schorten. Daarom bieden wij voorlopig geen feestjes aan. Indien u vragen heeft omtrent een eerder gemaakte reservering of boeking, neem dan contact met ons op via fandesk@psv.nl
Korting voor leden
Ben je lid van de PSV FANclub? Dan heb je recht op 10% korting. Log tijdens het bestelproces in met je lidmaatschapsnummer, dan wordt de korting automatisch verrekend.

Meer informatie?

neem dan Contact met ons op of kijk bij de Veelgestelde vragen.