PSV Feestjes

PSV Feestjes

Tijdens een leuke zoektocht door het stadion krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Je komt erachter op welke stoel jouw grote held in de kleedkamer zit en je komt zo dichtbij het gras, dat je het kunt ruiken.

Op basis van het advies vanuit het RIVM heeft PSV besloten om alle stadionactiviteiten in groepsverband tot nader order op te schorten. Daarom bieden wij voorlopig geen PSV Feestjes aan. Indien u vragen heeft omtrent een eerder gemaakte reservering of boeking, neem dan contact met ons op via fandesk@psv.nl

Ben jij fan van PSV en wil je een onvergetelijk kinderfeestje geven? Neem je vriendjes en vriendinnetjes dan mee naar het Philips Stadion. Een feestje is mogelijk vanaf tien personen (inclusief begeleiders) en per leeftijd kan je kiezen uit een feestje dat bij je past. Is er een extra jarige in je gezelschap? Geef dat aan tijdens de bestelling. Wij zorgen dat ook voor hem of haar een cadeau klaarligt. Je betaalt hiervoor een toeslag van € 7,50.

Boek je PSV Feestje in het Philips Stadion

Wat kun je verwachten van onze PSV Feestjes

Voor kinderen tot en met 6 jaar oud is er het Phoxy Feestje en vanaf 7 jaar is er het PSV Feestje. Beide feestjes starten met wat drinken en een echte PSV-muffin voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes. Natuurlijk is er tijd om cadeautjes uit te pakken.
PSV heeft een leuke verrassing voor de jarige job die niet zomaar prijs wordt gegeven. Bij het Phoxy Feestje ga je als echte mini-Phoxy samen met je vriendjes en vriendinnetjes speuren in het Philips Stadion. Tijdens een leuke zoektocht door het stadion krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Je komt erachter op welke stoel jouw grote held in de kleedkamer zit en je komt zo dicht bij het gras, dat je het kunt ruiken. Na een zakje chips en een drankje mag je zelf een balletje trappen in het Phoxy Stadion. Natuurlijk doet Phoxy ook even mee en kunnen jullie samen op de foto. Na tweeënhalf uur zit jouw feestje erop.
Een feestje kan vanaf tien betalende personen worden gereserveerd. De kosten zijn € 15,- per persoon, ook begeleiders dienen te betalen. Indien je een feestje met meer dan één jarige viert, wordt voor iedere extra jarige € 7,50 in rekening gebracht. Leden van de Phoxy Club of FC PSV krijgen 10% korting op het totale feestje. Log in met het lidnummer van de jarige om van de korting gebruik te maken.
Wil je jouw vriendjes en vriendinnetjes graag verrassen met een feestje in het stadion van PSV? Jullie zijn welkom op woensdag, vrijdag en zaterdag, bekijk via de bestelknop de actuele beschikbaarheid. Mocht je graag op een andere dag willen komen, neem dan contact met ons op via feestje@psv.nl. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden

Vanwege de corona-uitbraak zijn de mogelijkheden voor een PSV Stadiontour beperkter dan je normaal van ons gewend bent. Kijk in het reserveringssysteem voor de actuele beschikbaarheid. Een tour duurt ongeveer een uur en start bij de hoofdingang (ingang 8) van het Philips Stadion.

We doen ons uiterste best u een veilig en prettig bezoek te bezorgen. We werken in lijn met het protocol en volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarom geldt:

 • Bezoek is enkel mogelijk met een vooraf online geboekt ticket
 • Aankoop van een ticket voor de PSV Stadiontour is mogelijk tot 5 uur voordat de tour plaatsvind (op basis van beschikbaarheid)
 • De start van de tour is buiten bij de hoofdingang, ingang 8 Kom niet te vroeg, er is enkel gelegenheid om buiten te wachten
 • De gids zal jullie daar verwelkomen en voorzien van verdere instructies
 • Volg de aanwijzingen van de gids op
 • Houd 1,5 afstand van de gids en van de overige gasten
 • Er is desinfecterend middel voorhanden, reinig je handen voor aanvang en na afloop van je bezoek aan PSV
 • Gedurende de dag wordt grondig schoongemaakt, denk aan deurklinken, trapleuningen, knoppen en toiletten
 • Het dragen van een mondkapje is verplicht tijdens de PSV Stadiontour.

Wat kun je zelf doen:

 • Koop je ticket(s) via onze website, het is niet mogelijk om deze in het stadion aan te schaffen
 • Heb je klachten? Blijf dan thuis. Het gaat om de klachten: neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid.
 • Was regelmatig je handen
 • Hoest en nies in je elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten
 • Schud geen handen

Verder verzoekt PSV Tours alle bezoekers om rekening met elkaar te houden en enkel in noodsituaties gebruik te maken van het toilet.

Bezoekers aan de PSV Stadiontour kunnen gratis parkeren in Parking Philips Stadion. Trek bij de slagboom een inrijkaartje, waardoor de slagboom open gaat. Vergeet niet om een uitrijkaart te vragen bij de kassa van de PSV FANstore, dan kun je gratis uitrijden.
Korting voor leden
Ben je lid van de PSV FANclub? Dan heb je recht op 10% korting. Log tijdens het bestelproces in met je lidmaatschapsnummer, dan wordt de korting automatisch verrekend.

Meer informatie?

neem dan Contact met ons op of kijk bij de Veelgestelde vragen.