Phoxy Babyfoto

Phoxy Babyfoto

Ieder jaar zet Phoxy de jongste PSV-fans op de foto in het Philips Stadion. Dit jaar vindt de Phoxy Babyfoto plaats op zondag 26 september.

Bestel nu

Op zondag 26 september nodigt mascotte Phoxy alle nul-jarige leden uit  voor de Phoxy Babyfoto in het Philips Stadion. Na een individuele foto van de jonge PSV-fans, zijn de ouders aan de beurt om zelf foto’s te maken. Dit kan bijvoorbeeld in de kleedkamer van PSV, de dug-out en met mascotte Phoxy. Alle Phoxy Clubleden geboren op of na 1 juli 2020 kunnen via de bestelbutton een ticket aanvragen

Aanvullende informatie

De Phoxy Club is een fanclub voor jonge PSV-fans van 0 tot en met 6 jaar. Als lid ontvang je jaarlijks een uitnodiging voor een uniek evenement met leeftijdgenoten. De Phoxy Babyfoto is het evenement voor alle Phoxy Clubleden geboren op of na 1 juli 2020. Een lidmaatschap van de Phoxy Club kost € 25,00 per jaar.
Om je aan te melden voor de Phoxy Babyfoto dien je in het bezit te zijn van een Mijn PSV-account. Lees hier hoe je dit account aanmaakt. Lukt het niet met de aanmelding? Neem dan contact op met de Phoxy Club, telefoonnummer 040 – 2505 505 of mail naar phoxy@psv.nl.

Aan de rand van het veld wordt van ieder lid én zijn/haar begeleiders een mooie foto individuele gemaakt. Daarnaast is er volop mogelijkheid om zelf foto’s te maken in bijvoorbeeld de dug-out en de kleedkamer van PSV. Mascotte Phoxy is natuurlijk ook van de partij.

Leden kunnen zich hier aanmelden op een van de beschikbare tijdstippen. Een ticket geeft toegang voor het lid en maximaal twee begeleiders. Het is niet mogelijk om meer begeleiders mee te nemen. Broertjes en/of zusjes mogen wel meekomen, zij tellen niet mee als begeleiding.

Coronatoegangsbewijs 

Vanaf 25 september hebben bezoekers vanaf 13 jaar bij evenementen alleen toegang met het coronatoegangsbewijs. Dit betekent dat jouw begeleider(s) voor binnenkomst in het stadion hun QR-code in de CoronaCheck App moeten laten scannen in combinatie met het tonen van hun identiteitsbewijs. 

1. Klik op bestel nu

2. Log rechtsboven in met je Mijn PSV-account of maak deze aan indien je nog geen account hebt Lees hier alle informatie over het aanmaken van een Mijn PSV-account

3. Kies een dag en tijdstip

4. Klik op ‘Bevestig selectie’

5. Voeg één ticket toe (dit is geldig voor het lid en één begeleider)

6. Klik op ‘Bevestig’

7.  Klik op ‘Verdergaan met bestelling’

8. Je dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden

9. Klik vervolgens op ‘Afronden gratis bestelling’.

10. Je bestelling is afgerond en je ontvangt binnen enkele minuten je bevestiging via de mail

11. Indien je voor meerdere leden een ticket wil bestellen, dien je in je winkelmandje aan ieder toegangsbewijs de juiste eigenaar toe te kennen.

Toegang alleen voor leden
De Phoxy Babyfoto is het evenement voor alle Phoxy Clubleden geboren op of na 1 juli 2020. Log hier alvast in.

Babyfoto

Phoxy Babyfoto

Zondag 26 september 2021
per persoon
Vanaf
€ 0

Meer informatie?

neem dan Contact met ons op of kijk bij de Veelgestelde vragen.