PSV Groepstour

PSV Groepstour

Bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest? Vanaf 15 personen is het mogelijk om een 1,5 uur durende groepstour reserveren. Ontdek bijzondere plaatsen van het Philips Stadion en laat je daarna verrassen door de rijke historie van PSV met een bezoek aan het PSV Museum.

Meer dan honderd jaar historie in een inmiddels hypermodern stadion, nog altijd gevestigd op de plek waar het ooit begon: de Frederiklaan in Eindhoven. Ontdek bijzondere plaatsen van het Philips Stadion en laat je daarna verrassen door de rijke historie van PSV door met een bezoek aan het PSV Museum!

PSV Groepstour

Aanvullende informatie

De PSV Groepstour is te reserveren van maandag t/m zaterdag op basis van de beschikbaarheid van het stadion en de gidsen. Op zon- en feestdagen is het helaas niet mogelijk een groepstour te reserveren.

Ben je met een gezelschap vanaf 15 personen, reserveer dan een stadiontour op een door jou gekozen dag of tijd. Het ideale uitje voor een familiedag, teamactiviteit, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Ook kleinere gezelschappen kunnen een groepstour boeken, hiervoor geldt echter een minimum van 15 betalende personen.
De kosten bedragen € 15,- per persoon. Dit is inclusief een rondleiding door een gids, bezoek aan het PSV Museum en een exclusieve PSV Stadiontour lanyard.
De PSV Groepstour is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Ook de combinatie met bijvoorbeeld een vergadering, bijeenkomst of presentatie in het Philips Stadion is mogelijk. Kijk voor informatie over dit aanbod op www.philipsstadion.nl. Je huurt één van de zakelijke ruimten in het Philips Stadion en de rest van de PSV Stadiontour. Informeer bij Philips Stadion wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.
Bezoekers aan de PSV Stadiontour kunnen gratis parkeren in Parking Philips Stadion. Trek bij de slagboom een inrijkaartje, waardoor de slagboom open gaat. Vergeet niet om een uitrijkaart te vragen bij de kassa van de PSV FANstore, dan kun je gratis uitrijden.

PSV houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus. Klik hier om te zien welke dat zijn. Het programma is altijd onder voorbehoud en afhankelijk van de dan geldende maatregelen rondom het Coronavirus.

Vraag hier je PSV Groepstour aan

Meer informatie?

neem dan Contact met ons op of kijk bij de Veelgestelde vragen.