PSV Active Esports

PSV Active Esports

Nieuw! De ultieme actieve esports-ervaring waarbij spelers hun hele lichaam moeten gebruiken om punten te scoren. Met het dragen van het lichtgewicht harnas met sensoren in combinatie met een virtual reality-headset bevinden spelers zich volledig ondergedompeld in de virtuele wereld.

Nieuw! Wereldprimeur met Exodus Burned. De ultieme actieve esports-ervaring waarbij spelers hun hele lichaam moeten gebruiken om punten te scoren. Met het dragen van het lichtgewicht harnas met sensoren in combinatie met een virtual reality-headset bevinden spelers zich volledig ondergedompeld in de virtuele wereld.

Gaming meets Sports
Maak je klaar voor de meest actieve game ervaring ooit. Springen, duiken, liggen, rollen. Alles mag én kan! Combineer het mooiste van sport met het wonderlijke van gaming. Ga met medespelers de uitdaging aan en scoor het beste resultaat in de ranglijst!

Full body VR
De droom wordt werkelijkheid: je hele lichaam in de virtuele wereld. De meest intense beleving in een nieuw universum. Weg met draden, weg met controllers of computers op je rug, geniet van volledige bewegingsvrijheid.

Teamuitje
Het ultieme teamuitje. Werk samen, neem het op tegen anderen en win het publiek voor je. Volg je vrienden of collega’s via grote schermen, VR-brillen en Augmented Reality op ieder moment van de game. Iedereen heeft een rol en neemt actief deel aan het spel als speler of kijker.

PSV Active Esports

Aanvullende informatie

Wil jij naast actief bewegen ook een FIFA Esports Clinic, stadion- en/of museum tour of zelfs een thuiswedstrijd van PSV bezoeken? Dat kan! Geef dit aan in het aanvraagformulier.
Je speelt Exodus Burned al vanaf € 32,50 per persoon vanaf 8 personen.
Activeesportsarena, SX gebouw, Torenallee 3,
5617 BA in
Eindhoven

Klik hier voor meer informatie

Meer informatie?

neem dan Contact met ons op of kijk bij de Veelgestelde vragen.