Phoxy Stadiontour

Phoxy Stadiontour

De kleren van de spelers klaarleggen, je papa of mama interviewen of je club aanmoedigen vanaf de tribune? Vierjarige leden van de Phoxy Club maken het mee tijdens de Phoxy Stadiontour op zaterdag 18 en zaterdag 25 maart. Via onderstaande button kunnen leden geboren tussen 1 juli 2018 en 30 juni 2019 een gratis toegangsbewijs aanvragen. Het bewijs is geldig voor het lid met maximaal één begeleider.

Bestel je toegangsbewijs

Phoxy Stadiontour

Phoxy Stadiontour

Zaterdag 18 en 25 maart
per persoon
Vanaf
€ 0

Aanvullende informatie

De Phoxy Stadiontour is het evenement voor leden van de Phoxy Club die dit seizoen vier jaar zijn of worden. Tijdens de Phoxy Stadiontour krijgen leden een unieke rondleiding door het Philips Stadion. Door opdrachten uit te voeren ervaren ze wat er op die plekken allemaal gebeurt. Zo mogen ze plaatsnemen achter de persconferentietafel en de kleren van de spelers klaarleggen in de kleedkamer. Klik hier voor een impressie van de Phoxy Stadiontour.
Aanmelden voor de Phoxy Stadiontour is alleen mogelijk met een Mijn PSV-account. Lees hier hoe je dit account aanmaakt. Volg daarna het stappenplan op deze pagina om een toegangsbewijs aan te vragen. Lukt het niet met de aanmelding? Neem dan contact op met de PSV FANdesk door te bellen of appen naar 040 – 2505 505, te mailen naar fandesk@psv.nl of te chatten met de collega’s van de PSV FANdesk.
De Phoxy Stadiontour is exclusief voor leden van de Phoxy Club die geboren zijn tussen 1 juli 2018 en 30 juni 2019. Dit zijn leden die dit voetbalseizoen vier jaar zijn of worden. Zij mogen een gratis toegangsbewijs voor de Phoxy Stadiontour aanvragen. Op vertoon daarvan heeft het lid samen met maximaal één begeleider toegang tot het evenement op een vooraf gekozen dag en tijdstip. Nog geen lid? Word lid en maak gebruik van de half-seizoen prijs van €12,50 tot einde seizoen!
De Phoxy Stadiontour vindt plaats op zaterdag 18 en zaterdag 25 maart 2023. Klik hier om de beschikbare tijdstippen te zien.
De Phoxy Stadiontour duurt ongeveer 1,5 uur.
Indien je samen met een ander lid geboren tussen 1 juli 2018 en 30 juni 2019 naar de Phoxy Stadiontour wilt komen, boek dan tickets voor hetzelfde tijdslot. Zorg in het bestelproces dat bij ieder ticket de juiste eigenaar (Phoxy Clublid) staat.

1. Klik op 'bestel nu';

2. Log rechtsboven in met je Mijn PSV-account of maak deze aan.
Lees hier hoe je dat doet;

3. Klik in de kalender op 18 of 25 maart;

4. Kies een tijdstip;

5. Voeg één ticket toe. Deze is geldig voor het lid + één begeleider.

6. Klik op 'bestel';

7. Zorg dat bij 'eigenaar' de naam van het Phoxy Clublid staat;

8. Klik op 'Ga naar betalen';

9. Ga akkoord met de algemene voorwaarden;

10. Klik vervolgens op ‘bevestig’.

11. Je bestelling is afgerond en je ontvangt binnen enkele minuten je bevestiging via de mail

NIeuwe leden aanmelden kan het hele seizoen. Indien je naar de Phoxy Stadiontour wilt, kun je een nieuw lid tot en met 13 maart aanmelden. Klik hier om een nieuw lid aan te melden. Indien je na deze datum een nieuw lid aan wilt melden en naar de Phoxy Stadiontour wilt, neemt dan contact op met de PSV FANdesk via fandesk@psv.nl of bel/WhatsApp naar 040 250 5505.
Heb je vragen? De PSV FANdesk staat voor je klaar. Je bereikt ze via fandesk@psv.nl of bel/WhatsApp naar 040 250 5505. Houd je lidnummer bij de hand, dan kunnen ze jou het snelst helpen.

Meer informatie?

neem dan Contact met ons op of kijk bij de Veelgestelde vragen.