Online jaarprogramma

Online jaarprogramma

Leer in dit online jaarprogramma van de trainingsmethodieken van PSV. Je leert van een PSV Trainer over het PSV DNA en hoe dat vertaald is naar trainingsmethodieken, periodisering, basisprincipes. Ook maken we direct de vertaling naar hoe jij dit kan gebruiken voor trainingen van hoge kwaliteit.

Bestel nu

Je krijgt allerlei handvatten voor jouw trainingen: over oefenvormen, via analyses, via een aanbod van verschillende skills en door onderdeel te zijn van het leerproces van de PSV trainer in zijn eigen seizoen. We bieden je de PSV formats en je kunt je eigen reflecties en leerervaringen vertalen naar je werkboek. Ook bieden we je een forum om met mede deelnemers ervaringen en vragen uit te wisselen en houden we interactieve kennissessies. Tot slot krijg je toegang tot allerlei extra content, zowel over voetbal als webinars en opleidingen van onder andere de coaches’ room en goodhabitz. In de 36 weken durende opleiding komen alle PSV principes aan bod.

Algemene informatie

Tijdens het online jaarprogramma volg je de seizoensopbouw vanaf de voorbereiding en kijk je mee hoe PSV Trainers het seizoen opbouwen en daarin focussen op zowel het individu als het team. Door de chronologische opbouw van het programma beleef je een heel seizoen mee en zijn alle zaken die worden behandelt direct toepasbaar op je eigen team. In ieder blok ontvang je wekelijks oefenvormen, analyses, animaties, tips en tricks op allerlei onderwerpen vanuit de PSV methodiek. Op het forum in de digitale leeromgeving is er een mogelijkheid met de mede cursisten ervaringen uit te wisselen. Iedere zes weken houden we een interactieve online sessie waar er samen wordt geëvalueerd en alle mogelijke vragen beantwoord worden.

Het online jaarprogramma kost €495,- en levert je 5 KNVB-licentiepunten op.

Gedreven trainers die er iedere dag naar streven om beter te worden. Het niveau van het eigen elftal is niet belangrijk, bij iedere oefening wordt aangegeven hoe deze makkelijker of moeilijk te maken is.

Het online jaarprogramma start in augustus aan het begin van het voetbalseizoen. Het is een aantal keer gedurende het seizoen mogelijk om in te stappen in het jaarprogramma.

Deelname aan het online jaarprogramma levert je 5 KNVB-licentiepunten op.

Bestel één van onze producten

Coaching academy

Zesweekse

Hele jaar
per persoon
Vanaf
€ 99

Coaching academy

Online jaarprogramma

Hele jaar
per persoon
Vanaf
€ 495

Coaching academy

Premium jaarprogramma

Hele jaar
per persoon
Vanaf
€ 995

Coaching academy

Eendaagse interesse dag

Donderdag 1 december 2022
per persoon
Vanaf
€ 95

Coaching academy

Eendaagse open coachdag

Donderdag 15 december 2022
per persoon
Vanaf
€ 95

Coaching academy

Tweedaagse open coachdagen

16 en 17 januari 2023
per persoon
Vanaf
€ 295