PSV+ Sports

Het hoofd leeg maken, energie opdoen en geheel fit de week door komen. Dat kan bij deze aangeboden trainingen op de mooiste beweeglocaties van Eindhoven, het Philips Stadion en Philips de Jongh Park. (Oud-)deelnemers van PSV+ 12 weeks en PSV+ Next kunnen zich aanmelden voor een van de drie wekelijkse trainingen van PSV+ Sports: Stadion Bootcamp, Running en Powerwalk.

Stadion Bootcamp
In het Philips Stadion wordt er op een laagdrempelige manier en in groepsverband gewerkt aan een betere conditie, meer inhoud en fitheid.

Programma
Bij Stadion Bootcamp komt onder andere intervaltrainingen, circuittrainingen, kracht- en uithoudingsoefeningen aan bod. Daarbij wordt er altijd gebruik gemaakt van de middelen die in en rondom het stadion zijn, zoals de tribunes en de kleedkamer van PSV.

Wekelijkse trainingen
De trainingen zijn geschikt voor personen vanaf 18 jaar. Uiteraard wordt er rekening gehouden met ieders niveau.

Dag en tijd: elke maandag van 19.00 tot 20.00 uur & elke woensdag van 19.00 tot 20.00 uur
Locatie: Philips Stadion, melden bij ingang 8

Running
Naast looptechnieken, krachttraining voor hardlopers, ademhalingstechnieken, intervaltraining focussen de training van Running zich op bewust hardlopen.

Bewust hardlopen
Het gaat bij bewust hardlopen niet om het verbeteren van prestaties, maar om het genieten en ontspannen. Leren luisteren naar je lichaam en je eigen grenzen accepteren. Hardlopen is niet langer een bron van stress, maar een activiteit waar je plezier uit haalt.

Technieken
Een juiste loop- en ademhalingstechnieken is essentieel voor het voorkomen van blessures en stress tegen te gaan. Bij Running wordt hier uitgebreid aandacht aan besteed, zodat hardlopen minder energie kost, de belasting op het lichaam minimaal is en rustig en minder diep door de neus ademt tijdens het hardlopen.

Dag en tijd: elke maandag van 18.00 uur tot 19.00 uur
Locatie: Philips de Jongh Park, parkeerplek Bezuidenhoudseweg

Powerwalk
Wil jij op een natuurlijke manier je gezondheid verbeteren en fitter worden? Met Powerwalk ga je aan de slag in de buitenomgeving met frisse lucht.

Perfecte workout
Powerwalk wordt als de perfecte workout beschouwd, omdat iedereen het kan, het geen overbelasting aan de gewrichten oplevert en de blessures uiterst zeldzaam zijn. Door een krachtige armbeweging en een sterke afzet met de voet zijn veel spieren tegelijkertijd actief en komt de hartslag op een niveau dat nodig is om conditioneel beter te worden.

Dag en tijd: elke dinsdag van 17.30 tot 18.30 uur
Locatie: Philips Stadion

Kosten PSV+ Sports
Om deel te nemen aan één of meerdere lessen van PSV+ Sport heb je keuze uit verschillende lidmaatschappen. Je kunt zelf besluiten wanneer je deelneemt aan welke lessen. Alle lessen zijn op elk moment toegankelijk, ongeacht je niveau.

3 maanden sporten, 1 keer per week: € 90,00
3 maanden sporten, 2 keer per week: € 160,00
6 maanden sporten, 1 keer per week: € 160,00
6 maanden sporten, 2 keer per week: € 300,00

Koop hier jouw lidmaatschap