Vitaliteit

Aandacht besteden aan vitaliteit betaalt zich terug. Niet alleen op individueel niveau, maar ook op organisatieniveau aangezien energieke werknemers succesvoller, innovatiever en veerkrachtiger zijn. Met dit gegeven heeft PSV in samenwerking met de Brainport Eindhoven-partners een leefstijlprogramma ontwikkeld om medewerkers te helpen zich bewust te worden van patronen, beweging en voeding.

PSV+ is opgezet om medewerkers uit het bedrijfsleven te stimuleren bewust bezig te zijn met voeding en beweging. PSV+ bestaat uit verschillende onderdelen: PSV+ 12 weeks en PSV+ Sports. Daarnaast kun je met Fit4Business een medische keuring ondergaan om te zien hoe het met je gezondheid gesteld is.

PSV+ 12 weeks


PSV+ 12 weeks

PSV+ 12 weeks is het leefstijlprogramma, speciaal voor medewerkers van bedrijven. Het programma stimuleert je een positieve en levenslange verandering te bewerkstelligen met betrekking tot je leefstijl en persoonlijke doelen. Bewustwording, mindset, bewegen, voeding en ontspanning zijn hierbij de kernbegrippen. Samen met collega’s focus je op doelgericht en gezonder eten, minder zitten, meer bewegen en ontspannen tijdens je dagelijkse activiteiten.

Duur: in twaalf bijeenkomsten in het Philips Stadion combineer je theorie met beweging. Elke deelnemer ontvangt een PSV+ trainingsshirt, een beweegmonitor en een praktisch werkboek.

Meer informatiePSV+ Sports

Het hoofd leeg maken, energie opdoen en geheel fit de week door komen. Dat kan bij deze aangeboden training op de mooiste beweeglocatie van Eindhoven: het Philips Stadion. Deelnemers van PSV+ 12 weeks kunnen zich aanmelden voor Stadion Bootcamp.

PSV+ Sports

Meer informatie

Fit4BusinessFit4Business

Een medische keuring laat zien hoe het met jouw gezondheid is gesteld. In samenwerking met Anna TopSupport biedt PSV Business een uitgebreide medische keuring aan.  Met een preventief gezondheidsonderzoek kunnen gezondheidsrisico’s worden opgespoord. Je krijgt een persoonlijk adviesrapport, waarin richtlijnen staan om jouw gezondheid te verbeteren. De ervaring leert dat deze medische keuringen bijdragen aan een positieve verandering van de levensstijl.

Bekijk alle voordelen van Fit4Business en meld je aan.

Meld je aan