PSV maakt altijd een emotie los

Sponsoring

Verbondenheid met de club is al jaren associatie met de top

PSV en haar zakelijke achterban zijn een ijzersterk platform voor het versterken en onderhouden van uw netwerk, zowel bij wedstrijden als op andere dagen.

Topvoetbal en het bedrijfsleven zijn al jaren onlosmakelijk verbonden. In het moderne Philips Stadion heerst een topsportklimaat dat van de ingang tot en met de grasmat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen in Nederland, maar ook internationaal. Een omgeving die kan bijdragen aan uw zakelijk succes. Het Philips Stadion in hartje Eindhoven biedt zowel op wedstrijddagen als alle andere dagen van het jaar een reeks aan zakelijke kansen die u zullen overtuigen.

Verbondenheid met PSV is al vele jaren een associatie met de top, waarbij het sportieve succes van de club en het imago in de publiciteit afstralen op uw organisatie. Alle relaties die zijn aangesloten vormen samen PSV Business, een van de sterkste en grootste businessgroepen in Nederland. Van relatiebeheer en hospitality tot de mogelijkheden op het gebied van exposure en netwerken; de club informeert u er graag over.

Het bereik is groot. PSV heeft namelijk een groot portfolio aan eigen media beschikbaar, waarvan naar wens een selectie kan worden opgenomen in de sponsorovereenkomst. Op deze wijze garandeert PSV haar partners en sponsors veel effectieve exposure vanuit een branche-exclusieve positie. Het gaat veelal om tailor-made contracten, bestaande uit onder meer exposure, hospitality, business en activatie. Business Partners en Sponsors worden nauw betrokken bij de club en genieten bijzondere privileges.