VriendenLoterij | Maatschappelijk Partner van PSV

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven, op het gebied van gezondheid en welzijn, die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Zodat zij voluit mee kunnen doen met de samenleving. Deelnemers aan de VriendenLoterij mogen zelf kiezen voor welk goed doel, club of vereniging zij meespelen. Van elk lot gaat dan de helft direct naar dit zelfgekozen doel.

Samen in actie voor PSV-jeugd
Bij PSV gaat de bijdrage naar de jeugdopleiding, onder andere voor scholing van de jeugdspelers zodat kinderen naast hun voetbalopleiding op een toekomst in de maatschappij worden voorbereid. Niet alle kinderen stromen namelijk door naar het betaalde voetbal. De opgedane kennis tijdens de jeugdopleiding op sociaal en maatschappelijk gebied nemen ze mee in hun verdere toekomst die veelal buiten het voetbal ligt. Supporters van PSV kunnen daar aan bijdragen door mee te spelen in de VriendenLoterij voor de jeugdopleiding van PSV. Per meespelend lot vloeit de helft direct naar de jeugdopleiding. Het afgelopen jaar heeft de achterban van PSV de jeugdopleiding gesteund met een recordbedrag van meer dan € 470.000.

Exclusief
Wanneer u meespeelt voor PSV, maakt u kans op geldprijzen oplopend tot wel € 1 MILJOEN en fantastische PSV-prijzen. Denk hierbij aan een meet-and-greet met de PSV-selectie, PSV seizoenkaarten en PSV tickets. Als u gaat meespelen ontvangt u gegarandeerd een fantastisch welkomstcadeau. Bekijk hier de actie.