ELTEN | Safety Shoes

Elten

ELTEN veiligheidsschoenen werd in 1910 door Johann van ELTEN opgericht. Hij bracht de eerste veiligheidsschoen op de markt die gemaakt was van leer in plaats van het tot dan toe gebruikelijke hout. Met productiefaciliteiten in Duitsland en Slowakije ontwikkelt en produceert ELTEN voor elke doelgroep, van ZZP t/m de grote industrie, veiligheids- en beroepsschoenen, jaarlijks zo’n 2,3 miljoen paar, welke in 19 landen verkocht worden.

Normen en waarden
ELTEN en PSV hebben veel overeenkomsten op gebied van normen en waarden, beide ondernemingen bereiken met hun product een grote diversiteit van de samenleving. Met de sponsoring van PSV hoopt ELTEN de club niet alleen financieel sterker te maken maar ook de PSV-community bewust te maken dat kwalitatief hoogwaardig veiligheidsschoeisel niet zwaar, lomp en saai hoeft te zijn.

Groei dankzij PSV
Door de globalisering wordt het steeds belangrijker om grenzen te verbreden. De Benelux is een belangrijke afzetmarkt voor ELTEN. Om hier nog meer naamsbekendheid te verkrijgen is ELTEN een sponsorship met PSV aangegaan. Daarnaast hoopt ELTEN de commerciële activiteiten in Nederland onder ZZP’ers, MKB’ers en grote Industriële bedrijven te intensiveren. “De gedrevenheid door innovatie, passie en het voortdurende streven naar het hoogst haalbare resultaat, verbindt ons meer dan puur zakelijk. Doelen worden alleen in teamverband bereikt. Onder het motto ‘Eendracht maakt macht' staat ons partnership voor top kwaliteit, service en vertrouwen”, zegt Rob Rooijakkers, verkoopdirecteur van ELTEN Safety Shoes.