Maak jij kans om ‘boer voor één dag’ te worden

In het noorden van Limburg ligt het melkveebedrijf van boer Harold Custers. Benieuwd waar échte verse melk vandaan komt? Hoe hiervan heerlijke producten worden gemaakt? Of gewoon eens een rondje rijden op een tractor en een balletje trappen met elkaar?

AgriFriends nodigt jou, samen met enkele vrienden/familieleden (max 4 pers.) uit, om een middag mee te lopen op de boerderij om het echte agrarische leven te ervaren!

Zo weet je precies waar je eten vandaan komt en ben je er lekker even uit. Een bijzondere belevenis in de open lucht!

Als VIP naar de wedstrijd PSV - FC Emmen
Aansluitend biedt AgriFriends jullie de unieke kans om de eerste thuiswedstrijd van PSV als VIP bij te wonen in het Philips Stadion.

Je dineert samen met je vrienden/familie en bekijkt daarna de eerste thuiswedstrijd tegen FC Emmen vanuit de eigen Business Room.

Doe mee en win!
Zien we jou, samen met je vrienden/familie, op zaterdag 19 september a.s. op de boerderij van Harold én na afloop in het Philips Stadion? Meld je nu aan! Uit alle aanmeldingen trekken wij de winnaar!

Vul onderstaande gegevens in

Over AgriFriends
AgriFriends en PSV organiseren samen deze actie. AgriFriends is een initiatief van negen bedrijven uit de Zuid-Nederlandse agrifood sector, die samen de dialoog tussen boeren en burgers willen activeren.

Meer info: www.agrifriends.nl