CSU

Over CSU
CSU is al ruim 50 jaar de specialistische schoonmaakpartner voor diverse sectoren waaronder zorg, onderwijs, leisure en kantoren. CSU is landelijk actief in de schoonmaakbranche en marktleider in Nederland.  Naast het grootste schoonmaakbedrijf is CSU met ruim 15.000 medewerkers ook een van de grootste werkgevers in Nederland.

Duurzaamheid, goed werkgeverschap, hospitality en innovatie zijn belangrijke thema’s in de bedrijfsvoering. CSU kenmerkt zich door een innovatieve mindset. Met slimme oplossingen denken we mee met opdrachtgevers op het gebied van beleving, veiligheid en duurzaamheid. Onze werkwijze is bekroond met  de Koning Willem I Prijs 2020. Deze prijs wordt tweejaarlijks toegekend aan bedrijven die uitblinken in moedig, veekrachtig en duurzaam ondernemerschap. CSU is ook gecertificeerd met het OSB-Keurmerk, de CO2-prestatieladder, PSO-Trede 3 en acht jaar op rij gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’. Uit het jaarlijkse onderzoek van MT500 in 2021 kwam CSU, net als in 2019 en 2020, als de nummer 1 in facilitaire dienstverlening uit de bus.

CSU heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Houten en Maastricht. Meer info op www.csu.nl.