Sponsoring binnen PSV

Zowel nationaal als internationaal is PSV een gevestigde naam. Rondom en tijdens wedstrijden zijn Partners en Sponsors middels LED-boarding, backdrops en andere exposure uitingen grootschalig zichtbaar. De kracht van sportsponsoring is groot. Betrokken en loyale supporters dragen bij aan de marketing- en salesdoelstellingen van een bedrijf. Er zijn verschillende sponsormogelijkheden bij PSV 1, Jong PSV, PSV Vrouwen, PSV Esports en de PSV Academy. Ieder sponsorship bij PSV is uniek en volledig afgestemd op de behoeftes van de partijen waarmee wij samenwerken.

Sponsoring AssociatieAssociatie

Een sponsorship met PSV stelt merken in staat om zich over de volle breedte te associëren met het merk PSV en de middelen die daartoe behoren. Een krachtig wapen waarmee bedrijven direct hun merkwaarde vergroten.Exposure
Voetbal is met afstand de meest populaire sport in Nederland. Miljoenen kijkers zien de livewedstrijden op TV als ook de samenvattingen. Met exposure in de voetbalwereld wordt een miljoenenpubliek bereikt. Bij PSV heb je een groot aanbod aan/voor exposuremogelijkheden. Zowel bij PSV 1, Jong PSV, PSV Vrouwen en PSV Esports heb je mogelijkheden de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten.

Sponsoring Exposure
Marketing & MediaMarketing & Media
Met een bereik van 1.5 miljoen mensen per week behoort PSV tot één van de grootste marketing- en mediaplatformen van Nederland. Dit platform kan ingezet worden om gezamenlijke activaties te ontwikkelen die zowel relevant zijn voor onze fans, als een belangrijke bijdrage leveren aan de commerciële doelstellingen van de Partner of Sponsor zoals merkvoorkeur en koopintentie.


Activaties
PSV is altijd bezig om fans, sponsors en partners te verbinden en te voorzien van unieke content. Alle mediaexperts zijn in dienst van PSV en helpen bij de realisatie van marketingdoelstellingen, vanaf een eerste idee tot aan de lancering van een product of dienst. Van magazines tot aftermovies en van social mediacampagnes tot aan commercials.

Ook als je niet verbonden bent aan PSV als sponsor of partner, gaat PSV Media Productions graag met je in gesprek om jouw idee te realiseren. Bekijk hier een voorbeeld case.

Hospitality concepten


Hospitality
Hospitality bij PSV is van zeer hoog niveau. Partners of Sponsors kunnen kiezen uit diverse hospitality-concepten, waarbij de Bestuurs- en Sponsoretage het meest hoogwaardige concept binnen het Philips Stadion is. Hier begeeft men zich in een bijzonder exclusief gezelschap, waar in een topambiance genetwerkt kan worden. Tevens zijn Partners en Sponsors lid van PSV Business, dat recht geeft op diverse privileges zoals uitnodigingen voor alle PSV Business-netwerkevenementen, inclusief een invitatie voor het Captains Dinner, een zeer exclusief diner op C-level.

Contact opnemen