PSV Connect

PSV Connect

Op zoek naar de ideale omgeving om te netwerken? Sluit je dan aan bij PSV Connect. PSV Connect is een nieuw netwerklidmaatschap binnen PSV Business en biedt je een uniek platform om te netwerken en je zakelijke contacten uit te breiden. Gedurende het seizoen krijg je toegang tot exclusieve events van PSV Connect, ben je onderdeel van een unieke app met toegang tot het zakelijke netwerk van PSV en krijg je voorrang op eventueel gewenste Business Seats voor het seizoen 2025-2026. Dit alles voor een totaalbedrag van €2500,- per seizoen exclusief BTW.

banner
Toegang tot events van PSV Connect en de PSV Business Club

Voor alle leden van PSV Connect worden gedurende het seizoen vier exclusieve (netwerk)events georganiseerd. Daarnaast heb je per seizoen toegang tot twee events georganiseerd voor de gehele PSV Business Club en een nieuwjaars- en eventuele kampioensreceptie vanuit PSV.

banner
Toegang tot het zakelijke netwerk van PSV

Als lid van PSV Connect krijg je toegang tot een speciale app met alle gegevens van de bedrijven die zich hebben aangesloten bij PSV Business. In deze app kun je terecht voor al het nieuws, informatie rondom evenementen en uiteraard om te connecten met andere bedrijven.

banner
Voorrang op Business Seats

PSV Connect is een netwerklidmaatschap, maar heeft als bijkomend voordeel dat je bij opzeggingen van huidige Business Club Leden met plaatsen op de zakelijke tribune van het Philips Stadion voorrang hebt op eventueel gewenste Business Seats voor het volgende seizoen.

banner
Zichtbaarheid voor jouw bedrijf

Middels specifieke content binnen de app van PSV Connect garanderen we jouw bedrijf zichtbaarheid. Dit doen we onder andere door middel van het plaatsen van jouw logo in de app, speciale rubrieken waarin we jouw bedrijf uitlichten en foto’s van events waar jij bij aanwezig bent geweest.

banner
Toegang tot oefenwedstrijden

We willen je uiteraard kennis laten maken met een wedstrijd in het Philips Stadion. Dit willen we doen bij oefenwedstrijden. Op deze manier ontdek je hoe het is om een wedstrijd vanaf de Businesstribune te beleven en ontdek je de netwerkmogelijkheden rondom een thuisduel van PSV.

banner
Een origineel welkomstcadeau

We zijn blij met jouw bedrijf als lid van PSV Connect en een welkomstcadeau mag niet ontbreken. Als lid ontvang je een mooi cadeau om onze samenwerking mee af te trappen. Dit cadeau is een blijk van waardering en we hopen dat het bijdraagt aan een succesvolle samenwerking.