Zorgapotheek betreedt Business Room in Philips Stadion

Artikel
Zorgapotheek betreedt Business Room in Philips Stadion

Opnieuw groeit er een bedrijf in de Businesspiramide van PSV. Na een lidmaatschap in de Business Club betreedt Zorgapotheek deze zomer een Business Room in het Philips Stadion.

Stoelhouder 
Zorgapotheek is sinds dit seizoen als stoelhouder in de Business Club aan de club verbonden. Dat is voor het bedrijf dusdanig succesvol gebleken dat er gesprekken zijn opgestart om het lidmaatschap te vergroten. Komende zomer zullen zij zich voor de duur van minimaal drie seizoenen in een eigen Business Room in het Philips Stadion huisvesten.

PSV past perfect  
De keuze voor een Business Room is voor Zorgapotheek tweeledig. “Wij hebben gemerkt dat de combinatie van Brabantse gemoedelijkheid en topsport goed bij onze uitstraling als bedrijf past”, zegt Reint Lindenberg, algemeen directeur van Zorgapotheek. “Wel waren wij op zoek naar meer mogelijkheden op het gebied van hospitality. Vandaar dat wij zijn uitgekomen op het huisvesten in een eigen Business Room. Voor ons als fervente supporters van PSV is het een jongensdroom die uitkomt. Wij kijken ernaar uit om samen met onze relaties, collega’s en dierbaren PSV aan te moedigen op weg naar nieuwe successen.”

Vertrouwen  
De wensen van Zorgapotheek zijn bij PSV bekend en gezamenlijk zal de club met hen op zoek gaan naar een passende invulling hiervan. “Wij zijn ontzettend trots dat Zorgapotheek ervoor heeft gekozen het hospitality-vraagstuk met de club in te vullen”, reageert Frans Janssen, commercieel directeur van PSV. “Een trouwe ‘fan’ kiest voor een hogere tree omdat het vertrouwen heeft in onze diensten. Dat vertrouwen willen en gaan we niet beschamen.”