Wannet Sports Insurance verbonden aan PSV Business

Artikel
Wannet Sports Insurance verbonden aan PSV Business

Wannet Sports Insurance verzorgt vanaf komend seizoen de verzekeringen van alle spelers van PSV 1 en Jong PSV. Het gespecialiseerde verzekeringskantoor heeft zich met die deal tot en met 2020 verbonden aan PSV Business.

Algemeen directeur Toon Gerbrands is blij met de deal met Wannet: “Wannet Sports Insurance heeft jarenlange ervaring op het gebied van spelersverzekeringen. Zij presenteren net als PSV op het hoogste niveau, en hebben veel kennis van topsport. Hun pakket aan verzekeringen sluit precies aan bij de wensen van PSV en van onze spelers.”

'Al jaren een goede en trouwe relatie'

Directeur Joseph Wannet is ook verheugd en trots met deze long term deal: “De topclub PSV is al jaren een goede en trouwe relatie van ons kantoor en het wederzijds vertrouwen is enorm groot. Wij zullen er dan ook alles aan blijven doen om zowel de jonge aanstormende talenten van PSV alsmede de topspelers op de juiste wijze te verzekeren.”

Over Wannet

Wannet Sports Insurance is Approved Lloyd’s Coverholder en regelt namens Lloyd’s of London al meer dan 20 jaar de speciale verzekeringen voor professionele sporters, sportteams, sportbonden en artiesten uit de entertainmentbranche in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. De expertise van Wannet is vooral gericht op het leveren van maatwerk om de bijzondere en hogere arbeidsongeschiktheids- en overlijdensrisico’s te verzekeren in de sport- en entertainmentwereld.  

Neem voor meer informatie over Wannet een kijkje op www.wannet.eu.

Bekijk ook