Volg de ontknoping in het Philips Stadion

Artikel
Volg de ontknoping in het Philips Stadion

Maak kennis met PSV en proef de sfeer bij vier verschillende zakelijke concepten in combinatie met een diner- of luncharrangement voorafgaand aan de wedstrijd. U bezoekt de thuiswedstrijden tegen PEC Zwolle, ADO Den Haag, De Graafschap en Heracles Almelo.

Vier wedstrijden inclusief diner voor € 1.000,-  
De maand april is een belangrijke maand voor PSV. De komende weken zullen bepalend zijn voor de ontknoping van de competitie. Er is nog een aantal zakelijke zitplaatsen beschikbaar om het spannende einde live te volgen in het Philips Stadion. Schuif aan bij vier wedstrijden en ervaar vier verschillende dinerlocaties met uitzicht op het veld.

Uniek platform voor ondernemers  
PSV Business is hét platform voor ondernemers die hun netwerk verder uit willen bouwen. Of dat nu voor het versterken, onderhouden of uitbreiden van uw zakelijke netwerk is. Jaarlijks ontstaan er nieuwe relaties tussen ondernemers, die regelmatig leiden tot succesvolle samenwerkingen. Proef de sfeer tijdens wedstrijden en breid uw netwerk uit tijdens het nabespreken van de wedstrijd in de Business Club, De Blauwe Lotus, Avant-Garde of in een Business Room.

Laat onderaan deze pagina (klik) uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op

Bekijk ook

SportsLounge 1988 breidt uit

Artikel

PSV Business App vernieuwd

Artikel