Vernieuwde Business Club officieel geopend

Artikel
Vernieuwde Business Club officieel geopend

Met trots nam PSV op 6 oktober de vernieuwde Business Club in gebruik. Leden van het grootste netwerk van Zuid-Nederland konden op de volledig heringerichte zakelijke etage genieten van de 4-1 zege op VVV-Venlo.

Historie
De Business Club is afgelopen zomer flink onder handen genomen. Er is onder meer gekozen voor een donkergetint industrieel interieur. Daarnaast zijn er veel elementen uit het rijke verleden van PSV in de uitstraling opgenomen. Meest in het oog springend is het zicht op het Philipsdorp, dat door een doorkijk mogelijk is geworden.

‘Wensen en behoeften gehonoreerd’
Jan-Willem Oomen, Commercieel Facilitair Manager bij PSV, over de vernieuwde Business Club: “De ruimte was toe aan vernieuwing die meer aansloot bij de wensen en behoeften van onze gasten. Dat is gelukt met een hedendaags uiterlijk en faciliteiten. Het meest trots ben ik op de wijze waarop we tot dit eindresultaat zijn gekomen. De samenwerking en creativiteit van al onze partners hebben bijgedragen aan een fantastisch eindresultaat. Een goede basis voor de doorontwikkeling van de hospitality.”

Eetgelegenheden
Naast bovenstaande constateerde PSV dat ook de eetgelegenheden in de Business Club toe waren aan een upgrade. Zo is er een biercafé gerealiseerd waar gezelligheid, een ‘snelle hap’ en netwerken hand in hand gaan. Daarnaast is het restaurant op de etage flink verbouwd om gasten niet alleen van voetbal, maar ook van een culinaire belevenis te laten genieten. De komende weken gaat PSV Business u verder informeren over nieuwe concepten en mogelijkheden in de Business Club.

Speciale dank gaat uit naar 
Adborrenbergs projectinrichting, Atop Interior Solutions, Axians, BAM, Bazelmans, Coca-Cola, De Klerk, Heijmans, Hutten, Mansveld Techniek, Scherpontwerp, Schilderbedrijf Van der Looy, Spidersigns, Stabilo Interieurbouw, Studio Van der Zandt, Swinkels Family Brewers, Tomazzi, Qazqa, Vervoort en designers van PSV Brand & Design.