TOTO verbindt zich ook aan PSV Vrouwen

TOTO heeft zich als Official Mouwsponsor gebonden aan PSV Vrouwen. De aanbieder van sportweddenschappen gaat voor minimaal de komende drie seizoenen een samenwerking aan met de nummer één van de competitie van voorgaand seizoen.

TOTO is in Nederland de enige legale aanbieder van sportweddenschappen. Het bedrijf ging deze zomer al een algemene samenwerking aan met PSV en besloot daarna ook PSV Vrouwen te omarmen als partner. TOTO wordt daarmee één van de grotere partners van het vrouwenteam van PSV. Conform daaraan zal het TOTO-embleem tijdens alle wedstrijden van het vrouwenteam op de rechtermouw van het shirt prominent te zien zijn.

Spectaculaire groei
“Uit deze stap blijkt hoezeer het vrouwenvoetbal in de organisatie van PSV aan het groeien is”, reageert Frans Janssen, Commercieel Directeur van de club. “Naast de goede prestaties op het veld is dat te zien in de interesse voor vrouwenvoetbal. De fanbase van PSV Vrouwen groei spectaculair. Wij zijn heel blij dat TOTO dat inziet en erkent in de vorm van een op zich zelf staand contract met PSV Vrouwen. Ook hier kijken we uit naar een succesvolle, duurzame samenwerking”, aldus Janssen.

Supporter van het voetbal
Als partner van de KNVB support TOTO het Nederlands voetbal al jaren. Vanaf dit voetbalseizoen heeft TOTO de steun aan het Nederlands voetbal vergroot door sponsor te worden van tien clubs uit de Eredivisie. Daar voegt TOTO nu ook vier teams uit de Vrouwen Eredivisie, waaronder het vrouwenteam van PSV aan toe. Arno de Jong, Chief Marketing Officer bij TOTO: “Voor TOTO is dit partnership een logische stap. Het vrouwenvoetbal maakt een grote ontwikkeling door. Dat geldt ook voor de Vrouwen Eredivisie. De ambities zijn groot. Met de sponsoring van vier voetbalclubs uit de Vrouwen Eredivisie, waaronder PSV, leveren wij een bijdrage aan de mooie ambities. En verdiepen we de samenwerking met deze clubs én dus ook met PSV.”

Over TOTO  
TOTO is een oer-Hollandse aanbieder van sportweddenschappen en de enige legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland. Elke dag is er een groot aanbod van sportwedstrijden waarbij de speler een voorspelling kan plaatsen op een sportwedstrijd. TOTO is één van de zeven spellen van Nederlandse Loterij. Jaarlijks investeert Nederlandse Loterij meer dan 45 miljoen euro in de Nederlandse sport via het NOC*NSF.