Succesverhaal: Orange Blend en Goed Werk Communicatie

Artikel
Succesverhaal: Orange Blend en Goed Werk Communicatie

Wat begon als een uitje naar Amsterdam, eindigde in een samenwerking. Hoe Tom Heemskerk (Orange Blend) en Ton Geers (Goed Werk Communicatie) elkaar ontmoetten via PSV Business.

Op welk gebied zijn uw beider bedrijven een samenwerking aangegaan? 
Heemskerk: “Orange Blend levert een totaalconcept voor heerlijke verse koffie aan Goed Werk communicatie.”
Geers: “Wij waren wel in voor goede koffiemachine. We ontmoetten elkaar en al snel kregen wij de vraag wij lekkere koffie hadden. We hebben een afspraak gemaakt en zijn ter zaken gekomen.”

Hoe is deze samenwerking tot stand gekomen?   
Heemskerk: “We hebben elkaar ontmoet tijdens een excursie naar Gassan.” Gassan is Official Supplier van PSV en heeft het hoofdkantoor in Amsterdam zitten. Per bus vertrokken tientallen leden van PSV Business naar de hoofdstad voor een rondleiding, cursus en netwerkborrel.

Welke rol heeft PSV gespeeld in het tot stand brengen van de samenwerking? 
Heemskerk: “PSV organiseert met regelmaat leuke, interessante uitstapjes voor de businessleden. Dit was er één waarin zowel wij als Goed Werk Communicatie interesse had.”

Wat levert de samenwerking met elkaar op? 
Heemskerk: “Voor Orange Blend weer een belangrijke referentie en een tevreden klant.”
Geers: “En voor ons Lekkere koffie.”

Wat levert het lidmaatschap bij PSV vooralsnog op?
Heemskerk: “Veel zakelijke contacten en gezellige, sportieve avonden met collega’s onderling.”
Geers: “Naast genieten van voetbal, meerdere zakelijke contacten. Dit is daar een perfect voorbeeld van.”

Hoe lang zijn u beider bedrijven al lid van het netwerk van PSV? 
Heemskerk: “Orange Blend is sinds begin vorig Jaar voor een deel gevestigd in het PSV Stadion, niet lang daarna hebben we besloten ons ook bij het zaklelijk netwerk van PSV aan te sluiten en twee stoelen in de Business Club te nemen.”
Geers: “Wij zijn dit seizoen ons vierde jaar ingegaan. Tot grote tevredenheid.”

Zou u anderen aanraden ook lid te worden? Waarom wel of juist niet? 
Heemskerk: “Zeker! De ambiance van een topclub en zeer groot netwerk is zeer interessant.”
Geers: “Dat geldt ook voor ons. Regelmatig raad ik mensen aan zich aan te melden vanwege de vele mogelijkheden.”

Welke events boekt u en hoe vindt u deze? 
Heemskerk: “Tijdens de verschillende events kom je het gemakkelijkst met andere leden in contact. Wij proberen dus zo vaak mogelijk aanwezig te zijn.” 
Geers: “Bij de meeste events zijn wij aanwezig. Het is in de regel zeer goed georganiseerd en gezelschap is meer dan aangenaam.”

‘Ongedwongen karakter de basis’
“Het ongedwongen karakter van onze netwerkevenementen brengt leden samen”, legt Tom van Dijk Accountmanager bij PSV Business uit. “Mensen komen heel snel met elkaar in contact en dat gaat totaal niet geforceerd. Dat is hét uitgangspunt van onze evenementen. Snel onderling contact, waardoor snel succes kan ontstaan.”

“Fun is daarbij heel belangrijk”, vervolgt Van Dijk. “De randvoorwaarden zoals eten, drinken, vervoer en vermaak moeten goed en op het hoogste niveau zijn. En als de sfeer dan goed is, gaat in contact komen met elkaar vanzelf. Je ziet het tijdens al onze evenementen. De excursie naar Gassan, waar beide bedrijven elkaar troffen, was met honderd aanmeldingen bin een mum van tijd vol. Het is echt heel populair en daar blijven we hard voor werken.”Orangeblend
Door de passie voor koffie en jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en de koffiemarkt heeft Orangeblend een uniek aanbod in koffie weten te selecteren welke speciaal is gebrand om de prestaties op kantoor te verhogen. De missie van Orangeblend is door lekkere verse koffie de medewerkers beter te laten presteren.  

Goed Werk Communicatie
Goed Werk Communicatie bestaat uit een klein team van ‘specialistische generalisten’ in de Marketing & Communicatie, Online Media Marketing, Contentontwikkeling en Design. Het geeft goed aan wie ze zijn en hoe ze werken. Een klein team bestaande uit diverse disciplines dat samenwerkt met het creatieve veld in Eindhoven en daarbuiten. Indien nodig kunnen ze per opdracht opschalen naar de gewenste omvang en niveau. Daarmee zijn ze een full service bureau voor kleine maar juist ook voor grotere en complexe opdrachten.