PSV verwelkomt Stanley Black & Decker

Artikel
PSV verwelkomt Stanley Black & Decker

Stanley Black & Decker treedt vanaf aankomend seizoen toe tot het sponsorhuis van PSV. Het bedrijf heeft zich tot 2022 als Official Sponsor verbonden aan PSV

Activaties    
De contractondertekening vond plaats voorafgaand aan de wedstrijd tussen PSV en PEC Zwolle. Stanley Black & Decker zal vanaf komend seizoen zichtbaar zijn in diverse activaties. Daarnaast gaat PSV het professionele gereedschap en de werkplaatsinrichtingen van de marktleider in hun segment gebruiken om in- en rondom het Philips Stadion mee te werken. 

Innovator 
Frans Janssen, commercieel directeur van PSV: “We zijn ontzettend blij dat Stanley Black & Decker zich als official sponsor aan PSV verbindt. Een grote innovator die met meerdere sponsorships geen onbekende is in het internationale voetbal. We kijken er naar uit om samen met hen allerlei activiteiten te ontwikkelen voor de fans van PSV en de klanten van Stanley Black & Decker.”

Bedrijvigheid 
Naast Janssen zette Patrick Diepenbach, General Manager Benelux van Stanley Black & Decker, zijn handtekening onder het contract. “PSV en Stanley Black & Decker hebben verrassend veel gemeen”, zegt hij. “Het consistent presteren op topniveau is bijvoorbeeld een belangrijke gemeenschappelijke factor. Daarnaast biedt de bedrijvigheid bij PSV in meerdere sectoren, ons de mogelijkheid nieuwe samenwerkingen aan te gaan.”

Stanley Black & Decker  
Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap, opbergsystemen en machine accessoires. Het merk staat voor integriteit, verantwoordelijkheid, respect, snelheid, flexibiliteit, visie en grenzeloosheid in een omgeving van constante innovatie en positieve verandering. Bekende merken van Stanley Black & Decker zijn onder andere DEWALT, FACOM, BOSTITCH, STANLEY, IRWIN, LENOX en BLACK+DECKER.