PSV verwelkomt Johnny de Vries als Accountmanager Partnerships

Artikel
PSV verwelkomt Johnny de Vries als Accountmanager Partnerships

Johnny de Vries (32) treedt per 1 mei in dienst bij PSV als Accountmanager Partnerships. De Vries neemt de taken over van Tom van Dijk, die de club verlaat.

Voetbalachtergrond
Johnny de Vries, afkomstig uit Bakel (regio Eindhoven), heeft een langdurige achtergrond in het voetbal en interesse in PSV in het bijzonder. De Vries werkte ruim zes jaar als accountmanager bij RKC Waalwijk en was de afgelopen ruim anderhalf jaar in dienst bij FC Eindhoven. Daar als Commercieel Manager.

Eindhovens netwerk
“Ik ga in een bijzondere tijd weg bij FC Eindhoven en start in diezelfde bijzondere tijd bij PSV”, zegt De Vries in een reactie. “Bij mijn voorgaande werkgevers in de voetbalbranche heb ik ontzettend veel mooie en leerzame dingen mee kunnen maken. Dat gaat van promotie tot een bijna faillissement bij RKC Waalwijk, tot het actief opbouwen van een netwerk in deze stad bij FC Eindhoven. Zeker de afgelopen anderhalf jaar heb ik veel Eindhovense ondernemers mogen ontmoeten. Dat wil en ga ik bij PSV vanzelfsprekend ook doen”, aldus De Vries

Versterking
Koen van Haastert, Manager Partnerships: “We zijn ontzettend blij dat Johnny ons team komt versterken. Hij heeft veel ervaring in het voetbal en een groot netwerk in de regio. Dat kunnen we nu goed gebruiken. In goed overleg met FC Eindhoven start Johnny op 1 mei met zijn werkzaamheden bij PSV.”

‘Nu helpen’
De Bakelnaar zal een groot gedeelte van de portefeuille van Tom van Dijk, die PSV na zeven seizoenen verlaat, overnemen. “Ik realiseer dat ik overstap in onzekere tijden. Mijn voornemen is er om er voor onze zakelijke relaties te zijn. Het draait op dit moment om mensen en bedrijven helpen waar het kan.”