PSV verwelkomt Driessen Alfa Romeo

Artikel
PSV verwelkomt Driessen Alfa Romeo

PSV-spelers en medewerkers rijden vanaf komend seizoen in een Alfa Romeo. Driessen Autogroep wordt samen met het Italiaanse automerk drie jaar Official Sponsor van de club. “Alfa Romeo, een A-merk van internationale allure en daarmee een waardige opvolger van Mercedes-Benz”, aldus commercieel directeur Frans Janssen van PSV.

Driessen Autogroep
De komst van Alfa Romeo is een samenwerking tussen PSV en de Driessen Autogroep, een officiële vertegenwoordiger van Alfa Romeo in Nederland. Het Eindhovense bedrijf is een grote speler in de nationale autobranche en al tientallen jaren aan PSV verbonden. “Alfa Romeo staat voor stijl, passie en sportiviteit; ‘il cuore sportivo’. Dat sluit fantastisch aan bij PSV”, aldus François Driessen, eigenaar van de Driessen Autogroep.

Emotie
Frans Janssen deelt de mening van François Driessen: “Bij voetbal en auto’s draait het voor velen om emotie. De gevoelens die Alfa Romeo en PSV oproepen liggen in dezelfde lijn.” PSV neemt negentig auto’s af, via een leaseconstructie bij Driessen Autolease.

Alfa Romeo is in het topvoetbal een bekende autopartner. Onder andere de spelers van Atlético Madrid, Valencia en Real Betis rijden momenteel wagens van het Italiaanse merk. “Dat een topclub als PSV nu ook voor Alfa Romeo kiest, zegt misschien wel meer dan de verkoopstijging van de laatste jaren. Het bewijst de populariteit van Alfa en bevestigt waar wij als merk voor staan, namelijk sportiviteit en kwaliteit. We zijn enorm blij met deze samenwerking en zien het als een bekrachtiging dat Alfa Romeo een topspeler is.” Aldus Hans van der Plas, van Alfa Romeo-importeur FCA Netherlands B.V.

Mercedes-Benz
PSV neemt na zeven jaar afscheid van Mercedes-Benz als leverancier van het wagenpark. Janssen: “We zijn Mercedes-Benz en de lokale dealer ASV zeer erkentelijk voor hun bijdragen de afgelopen seizoenen. Het is een voorbeeldig en prettig partnership geweest.”

Over de Driessen Autogroep
De Driessen Autogroep vormt een sterke bundeling van dienstverlening in de automobielsector. Als één van de grotere auto-ondernemingen in Zuid-Nederland en behorend tot de top twintig grootste landelijke autoconcerns, met ruim 350 medewerkers in dienst, vertegenwoordigt de Driessen Autogroep tien officiële dealervestigingen en verschillende universele diensten zoals o.a. het erkende schadeherstelbedrijf ‘Driessen Autoschade’ en de universele leasemaatschappij ‘Driessen Autolease’. Tevens behoort het ‘Driessen Mobiliteit Center' met diensten als Autoverhuur en Professionele autoreiniging tot de groep. De Driessen Autogroep verzorgt zowel de verkoop van nieuwe auto's en occasions als ook het onderhoud en de reparatie van auto's.