PSV verspreidt Business Magazine rond PSV - PEC

Artikel
PSV verspreidt Business Magazine rond PSV - PEC

Het nieuwe Business Magazine van PSV wordt komend weekend, rond de wedstrijd van PSV - PEC Zwolle verspreid. In het blad veel aandacht over de zakelijke weg die PSV de voorgaande jaren is ingeslagen.

Cover
Henk Valk, CEO Philips Benelux, siert de cover van het blad dat in het teken staat van de zakelijke relaties van PSV. Valk vertelt onder andere over de samenwerking met PSV, de kracht van deze metropool en zijn persoonlijke interesses. Verder vindt u er interviews in met Partners en Sponsoren zoals CSU, NH Hotels, GoodHabitz* en Van Kaathoven.

Deels vernieuwd
Enkele rubrieken hebben een kleine verfrissingskuur ondergaan en er worden zoals altijd leden uit het zakelijk netwerk van PSV aan u voorgesteld. Het officiële Business Magazine van PSV wordt verstrekt aan alle leden van het zakelijk netwerk van de club. Daarnaast is het te zien tijdens officiële wedstrijden en evenementen. Wilt u een exemplaar? Vraag er kosteloos één aan via commercie@psv.nl.

*In het verhaal met GoodHabitz spreekt oprichter Maarten Franken met Ernest Faber. Hij was tijdens het ter perse gaan van het Business Magazine Hoofd Jeugdopleiding van PSV en wordt in het verhaal als zodanig opgevoerd.