PSV vernieuwt geluidsinstallatie Philips Stadion

Artikel
PSV vernieuwt geluidsinstallatie Philips Stadion

PSV gaat de geluidsinstallatie in het Philips Stadion vernieuwen. In samenwerking met Bazelmans AV wordt het onderkomen van PSV voorzien van een ultramodern en innovatief geluidssysteem dat medio 2019 in gebruik zal worden genomen.

Hoogwaardig geluid
Om bezoekers van het Philips Stadion de hoogste geluidskwaliteit te garanderen heeft PSV aan Bazelmans AV uit Veldhoven de opdracht gegeven een geluidssysteem te leveren dat op wedstrijddagen hoogwaardig geluid levert voor zowel muziek, entertainment als gesproken berichten. Na evaluatie van het huidige systeem heeft de directie van PSV geconcludeerd dat het huidige systeem vervangen dient te worden om de beleving tijdens en rondom wedstrijden naar een hoger niveau te tillen, zegt Commercieel Directeur Frans Janssen. “Het ontwerp van het geluidssysteem is speciaal voor het Philips stadion gemaakt, de geluidsboxen en apparatuur die wij gaan installeren zijn van de allerhoogste kwaliteit. Hierdoor groeit ook de beleving rondom duels van PSV naar Champions League niveau. Het level waarop wij willen acteren”, aldus Janssen.

Januari 
PSV streeft ernaar de boxen op 27 januari 2019 in gebruik te nemen. Dan speelt de ploeg van Mark van  Bommel zijn eerste thuiswedstrijd van de tweede seizoenshelft. De samenwerking is een verbond tussen Bazelmans AV, Heijmans, abcfinance B.V. en PSV.

Bekijk ook

SportsLounge 1988 breidt uit

Artikel

PSV Business App vernieuwd

Artikel