PSV verlengt partnerschap met De Mandemakers Groep

Artikel
PSV verlengt partnerschap met De Mandemakers Groep

PSV en De Mandemakers Groep (DMG) zijn een vernieuwde partnerovereenkomst overeengekomen voor een periode van drie seizoenen. Het bedrijf, reeds 5,5 jaar als Official Partner aan PSV verbonden, tekende zondag voorafgaand aan de topper tegen Ajax een nieuw contract tot 2021.

Ontzettend trots
Het nieuwe contract met de marktleider op het gebied van keukens, sanitair en meubelen werd door oprichter Ben Mandemakers ondertekend. Namens PSV tekende commercieel directeur Frans Janssen. “Wederom heeft een bedrijf met Brabantse roots met een verzorgingsgebied door heel Nederland zich langer verbonden aan PSV”, reageert Janssen. “Daar zijn wij ontzettend trots op en laat de waarde van PSV zien. De komende drie seizoenen gaan we met elkaar door om innovatieve sponsoractiviteiten te ontwikkelen, zoals we de afgelopen jaren hebben gedaan.”

Ben Mandemakers is eveneens content: "Sinds 2013 zijn wij partner van PSV, ik ben blij dat we met het nieuwe contract ook de komende drie seizoen bij deze prachtige club horen. Zowel zakelijk als sportief heb ik er alle vertrouwen in dat het mooie seizoenen worden."