PSV verlengt met Keiser Europe

Artikel
PSV verlengt met Keiser Europe

PSV verlengt het contract met Keiser Europe als Official Supplier. De leverancier van pneumatische krachtapparatuur en cardioapparatuur heeft in het Philips Stadion een contract getekend tot medio 2020.

Keiser verzorgt sinds seizoen 2017-2018 de fitnessapparatuur aan de profzijde op De Herdgang. Het Amerikaanse bedrijf – met een Nederlandse vestiging in Grubbenvorst – richtte daar de vernieuwde trainingsruimte in met cardio- en krachttrainingsapparatuur. Commercieel directeur Frans Janssen ondertekende het contract namens PSV: “Over de geleverde apparatuur aan de profzijde zijn wij enorm te spreken. Vandaar dat wij ook een compleet nieuwe trainingsruimte in het complex aan de jeugdzijde laten inrichten door Keiser. Onze jeugdspelers moeten zich optimaal voor kunnen bereiden op topsportprestaties, en de specifieke mogelijkheden van deze apparatuur dragen daar zeker aan bij.”

Mooie samenwerking 
Marc Peters, CEO Keiser Europe: “Ons bedrijf is enorm trots op de samenwerking met PSV. Voetbal is een sport die bij iedereen leeft en dat wij een mooie club als PSV de krachtruimte hebben ingericht spreek bij iedereen tot de verbeelding. Dat PSV kampioen werd was natuurlijk de kers op de taart. De drie-eenheid EXOS-Topsport-Keiser is ook hier succesvol gebleken gezien het recente Mentorship dat bij PSV plaatsvond. Wereldwijd zien we al jaren dat deze drie partijen elkaar versterken. We zien uit naar de ervaringen bij de jeugdafdeling, waar we over enkele maanden de krachtruimte van apparatuur zullen voorzien. We hopen weer op een mooi seizoen!”

Over Keiser Europe
 
Keiser is wereldwijd leverancier van zowel cardioapparatuur als pneumatische krachtapparatuur. Deze laatste bieden de mogelijkheid om niet alleen kracht maar vooral ook power en snelheid te trainen en om te revalideren. Aangezien dit onmisbare elementen zijn in het veld, is Keiser meestal eerste keus van sports performance trainers en fysiotherapeuten.

Meer informatie over Keiser Europe vindt u op www.keisereurope.com/nl.