PSV verlengt met fashion supplier Gentiluomo

Artikel
PSV verlengt met fashion supplier Gentiluomo

PSV heeft de supplierovereenkomst met Gentiluomo International en herenmodezaak Wildenberg/Ynformal wederom met drie jaar verlengd. Het kledingbedrijf van Nederlandse origine kleedt de PSV-selectie zeker nog tot medio 2022.

Toonaangevend
Gentiluomo is een internationaal toonaangevend modebedrijf met Nederlandse oorsprong. Samen met herenmodezaak Wildenberg/Ynformal verzorgt zij sinds 2010 de ‘corporate’ herenkleding van PSV en daarmee kleden zij onder meer de selectie, staf en officials van de club. Daar komen dus nog zeker drie seizoenen als official mens fashion supplier bij.

Waarde
“Wij hechten enorme waarde aan lang- en goedlopende samenwerkingen”, reageert commercieel directeur Frans Janssen op de contractverlenging. “PSV, Gentiluomo en Wildenberg/Ynformal vinden elkaar jaar in jaar uit in kernwaarden als kwaliteit, stijl en oog voor detail. De kleding is van de beste kwaliteit en altijd representatief zoals past bij een club als PSV.”

Uitbreiding   
“Evenals PSV zijn wij ontzettend trots dat we elkaar al negen jaar lang versterken”, reageert Vincent Vermeer eigenaar van  Gentiluomo International, dat komend seizoen naast de A-selectie ook Jong PSV van de nieuwe 2019/2020 GENTI collectie gaat voorzien. “Als bedrijf zijn wij constant in ontwikkeling en dat past uitstekend bij de visie en waarden van PSV. Al jaren werken we met wederzijdse tevredenheid samen en proberen we elkaar uit te dagen middels nieuwe initiatieven. De uitbreiding naar Jong PSV toe is daar exemplarisch voor.”