PSV-koekje symboliseert aftrap samenwerking met Hutten

Artikel
PSV-koekje symboliseert aftrap samenwerking met Hutten

Een speciaal PSV-koekje uit de bakkerij van Hutten markeerde op symbolische wijze de start van de samenwerking tussen PSV en de nieuwe huiscateraar van de club. Een samenwerking waar club en Hutten naar uitkijken. “We pogen een juiste vertaalslag naar het gedachtegoed, de missie en visie te maken om het merk PSV maximaal te versterken”, zegt Collin Schoonens commercieel directeur van Hutten, dat per 1 juli aan PSV verbonden is.

Bediening 
Het Veghelse bedrijf bedient per heden de Business Club, de Bestuurs- en Sponsoretage en de 53 Business Rooms in het Philips Stadion. Bij alle wedstrijden, maar ook events zorgt Hutten voor passende concepten met eten en drinken van hoog niveau. Schoonens: “In de aanbestedingsprocedure waren innovatie en aansluiting bij de bourgondische en maatschappelijk betrokken cultuur van PSV belangrijke elementen waarnaar werd gekeken. Juist op deze punten vinden we elkaar. Gastvrijheid is topsport, dat begrijpen we als geen ander. Eten, drinken en gastvrijheid zit in onze genen. Wij staan voor verse, ambachtelijke en smaakvolle gerechten. Door goed te luisteren naar de opdrachtgevers in het Philips Stadion willen we aan de culinaire wensen een zo goed mogelijke invulling geven.”

Match met PSV
Daarvoor heeft Hutten 220 chefs in dienst, waarvan er zes Michelinster-ervaring hebben. “Maar naast culinair vakmanschap staat Hutten ook voor gezondheid, duurzaamheid en maatschappelijke dubbelbetrokkenheid”, reageert Frans Janssen, commercieel directeur van PSV. “Dit bleek tijdens de gesprekken die we voerde en dat is een belangrijke match met PSV. Zo nam Hutten het initiatief voor De Verspillingsfabriek, waarmee zij op grote schaal voedselverspilling willen voorkomen. Maar ook in hun eigen bakkerij, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt dagelijks verse koeken, muffins en worstenbroodjes maken. En dus ook speciaal voor PSV ontwikkelde koekjes bedrukt met het logo. Dit alles past naadloos bij de community care die PSV als kernwaarde heeft opgenomen.”

Meer over Hutten
Naast Meetings & Events is Hutten actief binnen de markten Business Catering & Horeca, Reception & Hospitality, Care & Cure en Food Services & Retail. Het bedrijf wil van buitengewone betekenis zijn voor haar opdrachtgevers, hun gasten en de samenleving van vandaag en morgen. Dat doen zij met oprechte gastvrijheid en gezond en ambachtelijk bereid eten en drinken.

Bekijk ook