PSV Foundation Business Run

Artikel
PSV Foundation Business Run

Op zondag 26 mei vindt de PSV Foundation Run plaats. Een hardloopevenement voor PSV-supporters van vijf en tien kilometer langs diverse PSV-punten in de stad. De start en finish van beide afstanden is op het veld van het Philips Stadion. PSV Businessleden kunnen zich als team aanmelden voor de PSV Foundation Business Run.

Inschrijven
Deelnemers van de PSV Foundation Business Run leggen hetzelfde parcours af als deelnemers aan de PSV Foundation Run, maar nemen deel als team. Voor € 275,- (exclusief btw) kunt u 3 tot 5 deelnemers inschrijven via de knop in de mail die u ontvangen heeft. U ontvangt daarvoor toegang tot de PSV Foundation Run Business Lounge, een hapje en een drankje, startnummers, medailles, gratis watervoorziening en per teamlid een PSV Foundation Run t-shirt van Umbro.

Meer info
Schrijf je in

PSV Foundation
De PSV Foundation wil verbondenheid stimuleren, voetbal- en levensvaardigheden positief beïnvloeden en een gevoel van trots creëren in de regio Eindhoven en omstreken. Het doel van de stichting is het aanmoedigen en ondersteunen van iedereen die deelgenoot is van een van de talloze programma’s, zoals PSV OldStars, PSV+, wensverzoeken, PSV Amputatievoetbal, FAN of the Match en meer. Met de PSV Foundation Run wordt geld ingezameld om het FAN of the Match-programma te kunnen realiseren. In april 2019 is het programma uitgebreid met de AV1 robot. Door de robot is het mogelijk om vanuit het ziekbed aanwezig te zijn in het Philips Stadion. Bekijk hier de video (link naar robot-video).