PSV en energiedirect.nl plaatsen laadstation bij Philips Stadion

Artikel
PSV en energiedirect.nl plaatsen laadstation bij Philips Stadion

In samenwerking met hoofdsponsor energiedirect.nl heeft PSV maandagochtend een laadstation met twee laadpunten bij het Philips Stadion laten plaatsen. Gasten die met hun elektrische auto naar PSV komen, kunnen deze voortaan bij ingang elf opladen tijdens hun bezoek aan het Philips Stadion. Het laadstation gaat direct in gebruik.

Duurzaam stadion  
Energiedirect.nl en PSV zijn voornemens om van het Philips Stadion het meest duurzame stadion van Nederland te maken. Eerder al kwamen hoofdsponsor en club een nieuwe energiedeal overeen, waarin energiedirect.nl uitsluitend groene stroom aan PSV levert. “Dat beleid willen we ook richting onze Partners, Sponsors en leden van PSV Business uitstralen", zegt algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV.

"Daarnaast constateren wij dat relaties steeds vaker met een deels elektrisch aangedreven auto naar het Philips Stadion komen en daar hun auto willen opladen. In die behoefte willen wij kunnen voorzien.” Mark van Zon van energiedirect.nl sluit zich hierbij aan. “Een laadstation voor duurzame elektrische auto’s passen perfect in dat door ons samen ingezette beleid. Daarbij is het een heel tastbare uitwerking van een verder reikende ambitie. In deze lijn zullen in de toekomst meer voorbeelden volgen”.