PSV dankt energiedirect.nl

Artikel
PSV dankt energiedirect.nl

In de zomer van 2016 nam energiedirect.nl een haast onmogelijke taak op zich; Philips opvolgen als hoofdsponsor van PSV. De drie jaren die volgden, vlogen om en daarin maakte energiedirect.nl zich een onmisbaar geheel van de PSV-familie.

Verbonden   
Energiedirect.nl en PSV zijn niet langer los van elkaar te zien. Een samenwerking die gebaseerd was op doelstellingen heeft zich ontvouwd tot een innige en hechte band. Zo hecht dat beide partijen de komende jaren met volle overtuiging samen door gaan, wat onder meer tot uiting komt op de rug van het PSV-shirt.

Samen activeren
Met trots kijkt PSV ook terug op activaties die club en hoofdsponsor de afgelopen jaren lanceerden en die de komende jaren zullen blijven terugkeren. Van de jaarlijks terugkerende kersttruienactie tot het naar Nederland halen van clubicoon Romário. Van Baas van het Veld tot Baas van het Stadion. PSV en energiedirect.nl lanceerden bovendien een gezamenlijk en prijswinnend product voor PSV-supporters: PSV Energie. Een energiecontract met unieke extra’s speciaal voor de fans, enkele maanden geleden onderscheiden met een European Sponsorhip Award.

Dank
PSV dankt energiedirect.nl voor het tonen van lef, voor het samen ondernemen in de afgelopen jaren en kijkt uit naar de komende seizoenen vol nieuwe activaties en nieuwe herinneringen.