Philips Stadion opent ‘Foodgym’ voor medewerkers

Artikel
Philips Stadion opent ‘Foodgym’ voor medewerkers

Het Philips Stadion gaf eind september het startschot naar een gezonde en sportieve levensstijl voor haar medewerkers. Een nieuw initiatief onder leiding van huiscateraar Maison van den Boer en FoodforSports, waarbij het personeelsrestaurant is omgetoverd tot een ‘Foodgym’, de gezonde speeltuin voor medewerkers.

Juiste voeding
FoodforSports biedt de juiste voeding op het juiste moment. Lekker, uitgebalanceerd eten en drinken, met focus op conditionele topprestaties voor hen die er alles uit willen halen wat er in zit. FoodforSports maakt dit mogelijk door dagverse hoogwaardige gerechten en dranken, met zorg bereid en volledig afgestemd op de medewerker.

“In de ‘Foodgym’ van het Philips Stadion wordt bewustwording gestimuleerd op het gebied van voeding en beweging, met in dit geval een knipoog naar voetbal. Per productsoort wordt uitgelegd waarom het een goede keuze is binnen je dagelijkse behoefte. We doen dit door te communiceren met leerzame ‘wist-je-datjes’, voedingswaarden, allergenen en persoonlijke voorkeuren; bijvoorbeeld of een gerecht binnen een vegetarisch voedingspatroon past. Maar ook dagen we medewerkers uit om met elkaar een balletje te trappen na de lunch, een wandeling te maken, de trap te nemen of staand te vergaderen”, aldus Maarten van Rossum, vestigingsmanager Maison van den Boer van het Philips Stadion.

Unieke voedingsformule
FoodforSports is het broertje van FoodforCare, een unieke voedingsformule binnen het Radboudumc in Nijmegen, dat bijdraagt aan het welbevinden en herstel aantoonbaar bevordert. Natuurlijke energie voor, tijdens en na inspanning maakt het verschil. FoodforSports biedt daarom zowel voor zowel voor medewerkers als topsporters de oplossing voor een gevarieerd en persoonlijk dieet of de lekkere snack in de ’voetbalkantine’. De zakelijke gasten worden in het Philips Stadion graag ontvangen met een speciaal banqueting concept waar ‘Brainfood’ wordt aangeboden, waarmee energie en het concentratievermogen worden verhoogd.

Het Philips Stadion wil met dit nieuwe initiatief een voorbeeld zijn, niet alleen op de werkvloer, maar ook daarbuiten.