OTTO Work Force Official Sponsor PSV

Artikel
OTTO Work Force Official Sponsor  PSV

OTTO Work Force treedt per direct toe tot de sponsorpiramide van PSV. De Europese marktleider op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling was als participant in de Legends Lounge al verbonden aan PSV, nu groeit OTTO Work Force door tot Official Sponsor van PSV.

Legends Lounge 
De overeenkomst, die een looptijd tot medio 2023 kent, werd afgelopen zaterdag ondertekend door commercieel directeur Frans Janssen en CEO Frank van Gool  realiseerde na zijn toetreding tot PSV Business in 2017 een exclusieve Business Room in het Philips Stadion, genaamd Legends Lounge. Een plaats waar topmanagers hun meest gewaardeerde relaties uitnodigen om samen met (oud-) voetballers en bekende persoonlijkheden  bijzondere momenten te delen voorafgaand, tijdens en na wedstrijden van PSV.  De culinaire omlijsting wordt hierbij verzorgd door sterrenkoks uit het hele land. Inmiddels telt de Legends Lounge 27 sterren. Het bijzondere concept zal de Legends Lounge de komende jaren voortzetten.

Vertrouwen 
“Wij zijn ontzettend trots op het vertrouwen dat  deze stap uitstraalt”, zegt Janssen in een reactie op de toetreding van OTTO Work Force tot de sponsorpiramide. “De afgelopen jaren heeft OTTO een succesvol concept ontwikkeld waar het al de vruchten van plukt. De door PSV gekozen koers spreekt hen dusdanig aan dat zij dat de komende jaren als Official Sponsor willen profileren. Dat zal resulteren in meer zichtbaarheid en nieuwe concepten. Wij kijken ernaar uit om die tot een succes voor beide partijen te maken”, aldus Janssen. 

Missie OTTO 
OTTO Work Force gelooft in een Europese arbeidsmarkt zonder grenzen. Als marktleider op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling zijn zij voortdurend op zoek naar nieuwe concepten om de belangen van klanten en medewerkers op het gebied van flexibel werken optimaal te dienen.
In 2018 is OTTO Work Force een strategische samenwerking aangegaan met het Japanse beursgenoteerde Outsourcing Inc. Het doel van deze samenwerking is om in de toekomst ook buiten Europa gekwalificeerde medewerkers te werven vanwege de verwachte tekorten op de Europese arbeidsmarkt. Outsourcing Inc is er trots op dat de Japanse sterspeler Ritsu Doan bij PSV speelt.