Ook SportsLounge 1988 verbindt zich langer aan PSV

Artikel
Ook SportsLounge 1988 verbindt zich langer aan PSV

PSV en SportsLounge 1988 hebben de onderlinge samenwerking opengebroken en verlengd. De concepten SportsLounge 1988 en SportsBox 1988, gelegen op de Bestuurs- en Sponsoretage, zullen zeker tot medio 2024 gevestigd zijn in het Philips Stadion.

Format; sport in gemoedelijke sfeer
De SportsLounge 1988 wordt sinds seizoen 2018-2019 door initiatiefnemers Hub Janssen, Kees Lepelaars en Marton Wolterink gehuurd. De ruimte biedt plaats aan 220 gasten, die in een gemoedelijke sfeer sport kunnen beleven. De lounge biedt relaties de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier te netwerken, en relatiebeheer naar eigen inzicht in te richten. “Wij zijn enthousiast over het format en erg gelukkig dat deze samenwerking nieuwe hoofdstukken zal krijgen”, reageert Commercieel Directeur Frans Janssen, die bij het ondertekenmoment aanwezig was. “Uit de verlenging van deze concepten spreekt vertrouwen in het zakelijke netwerk van PSV en de rol die de club, ook nu, kan spelen in het verbinden van partijen. We kijken uit naar de komende jaren.”

Constructief
Vanwege de grote belangstelling zijn de zijn de faciliteiten van SportsLounge 1988 in het seizoen 2019-2020 al eens uitgebreid. Destijds werd de SportsBox 1988 opgericht. “We hebben met onze SportsLounge 1988 en de SportsBox 1988 ruimtes gecreëerd met een informeel karakter. Een plaats waarin eenieder zich prettig kan voelen”, aldus Hub Janssen. “We zijn erg verheugd dat we met deze overeenkomst voor een nog langere periode aan PSV zijn verbonden. We geloven in het concept, maar zeker ook de samenwerking met de club. PSV heeft zich altijd constructief opgesteld en denkt mee met onze wensen.”