Official Sponsor Elten langer aan PSV verbonden

Artikel
Official Sponsor Elten langer aan PSV verbonden

PSV en ELTEN Safety Shoes gaan ook de komende drie jaar met elkaar door. De van origine Duitse producent van veiligheidsschoenen ondertekende afgelopen week een nieuwe overeenkomst met de club voor een periode van drie jaar. ELTEN Safety Shoes blijft Official Sponsor van de club.

PSV-veiligheidsschoen    
ELTEN heeft afgelopen seizoen de voeten van alle stewards, werkzaam in en rondom het Philips Stadion, met een 3D-scan gemeten. Vervolgens zijn zij allemaal voorzien van de best passende veiligheidsschoenen. Deze samenwerking is uitgebreid met de lancering van een speciale PSV/ELTEN limited edition veiligheidsschoen. Deze schoen is speciaal gemaakt voor fans van PSV.

‘Samen staan we sterk' 
Commercieel directeur Frans Janssen toonde zich bij het ondertekenen van het contract een blij man: “De afgelopen jaren heeft ELTEN een aantal prachtige activaties gerealiseerd. Eén voor de stewards die zich dag en nacht inzetten voor de club en meer recent met de realisatie van een veiligheidsschoen in PSV-stijl. Dat waarderen wij enorm. Samen staan we sterk, zo blijkt opnieuw.”

ELTEN blijft zich ook aan het Philips Stadion verbinden    
Evenals afgelopen jaar huurt ELTEN de komende drie seizoenen een Business Room in het Philips Stadion. “De ruimte is ons het afgelopen jaar als zeer waardevol gebleken”, zegt Head of Sales Rob Rooijakkers van ELTEN. We gebruiken deze niet alleen als unieke locatie om de mooiste club van Nederland te mogen bewonderen, maar ook als multifunctionele ruimte. Zo kunnen onze klanten van de ruimte gebruik maken om relaties die geïnteresseerd zijn in ELTEN te treffen, gebruiken we het als werkplek en geven we hier producttrainingen. We zijn erg blij hier ook de komende jaren gebruik van te kunnen maken.”

Over ELTEN 
ELTEN veiligheidsschoenen werd in 1910 door Johann van Elten opgericht. Hij bracht de eerste veiligheidsschoen op de markt die gemaakt was van leer in plaats van het tot dan toe gebruikelijke hout. Met productiefaciliteiten in Duitsland en Slowakije ontwikkelt en produceert ELTEN voor elke doelgroep, van ZZP tot en met de grote industrie, veiligheids- en beroepsschoenen, jaarlijks zo’n 2,5 miljoen paar, welke in 19 landen verkocht worden. Middels de samenwerking met PSV hoopt ELTEN de club niet alleen financieel te ondersteunen, maar ook de PSV-community bewust te maken dat kwalitatief hoogwaardig veiligheidsschoeisel niet zwaar, lomp en saai hoeft te zijn.