Nieuwe samenwerking DLL en PSV

Artikel
Nieuwe samenwerking DLL en PSV

DLL, voorheen De Lage Landen, blijft verbonden aan PSV. De internationale partner op het gebied van vendor finance heeft het contract met PSV verlengd tot 2021.

Ontzettend belangrijk  
“Voor PSV is het ontzettend belangrijk om partners als DLL aan de club te binden en blijven binden”, reageert commercieel directeur Frans Janssen van PSV op het nieuws. “DLL is al vele jaren aan PSV verbonden. Het nieuwe contract past uitstekend in de filosofie die we bij PSV hebben. Samen gaan we voor nieuwe, vruchtbare jaren binnen en buiten de lijnen.”

General Manager Benelux van DLL, Jeroen van Beeck: “Wij kennen een lange historie met PSV en voelen beide een grote lokale betrokkenheid bij Eindhoven en bij de regio. Wij zijn trots op de sportieve prestaties van deze topclub en blijven graag gebruik maken van de vele hospitality mogelijkheden die het Philips Stadion biedt.”

DLL 

DLL, opgericht in 1969 en met het hoofdkantoor in Eindhoven, biedt op activa gebaseerde financieringsoplossingen in de sectoren agri, food, gezondheidszorg, clean technology, bouw, transport, industrie en kantoortechnologie.