Mariska Elfrink maakt stap binnen PSV Business

Artikel
Mariska Elfrink maakt stap binnen PSV Business

Mariska Elfrink neemt deze zomer afscheid van haar rol als Senior Accountmanager van PSV. Per 1 juli 2019 is Elfrink Manager New Business op de commerciële afdeling van de club. Door haar doorgroei binnen het team zal Elfrink voornamelijk acquisitie van (nieuwe) partijen gaan oppakken. PSV Business tracht met de nieuwe functie haar werkwijze verder te professionaliseren.

Meer verantwoordelijkheid 
Samen met de Manager Partnerships Koen van Haastert is Elfrink per 1 juli verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het commerciële team van PSV. Als Manager New Business is Elfrink meer specifiek verantwoordelijk voor alle nieuwe samenwerkingen met zakelijke partners, uiteenlopend van leden van de Business Club tot Sponsoren van PSV. Account Managers New Business krijgen in Elfrink een nieuw direct aanspreekpunt. Commercieel directeur Frans Janssen kan zich hierdoor meer richten op de totale aansturing van alle teams die bezig zijn met klantcontact, Marketing en Media en de volledige commerciële exploitatie binnen PSV. 

‘Past binnen PSV’
“Deze stap past perfect binnen de werkwijze van PSV”, reageert Janssen. “Wij vinden dat niet alleen jonge voetbaltalenten zich bij de club moeten kunnen ontwikkelen, maar ook het personeel. Samen zorgen we ervoor dat de mooie resultaten die reeds al gehaald zijn, gehaald blijven worden. Met deze verschuiving binnen ons eigen team denk ik dat dat we een optimalisatie voor de klanten kunnen bewerkstelligen. Ik zie dit als een verdere professionalisering van het commerciële team van de club”, aldus Janssen.

Accounts 
Door haar stap zal Elfrink een deel van haar huidige accounts overdragen. Dat betekent in de praktijk dat enkele Businessleden een nieuwe contactpersoon krijgen. Binnenkort horen zij persoonlijk wie dat gaat worden. Een deel van de accounts in haar portefeuille zal Elfrink zelf blijven bedienen. “Net als ik in het verleden altijd heb geprobeerd zal ik er in mijn nieuwe functie alles aan doen het onze klanten naar volle tevredenheid te maken”, reageert Elfrink. “Tevreden ben ik eigenlijk nooit, maar in eerste instantie zal ik blij zijn bij een uitverkocht stadion met tevreden gasten.”