LaDress fashion supplier PSV Vrouwen

Artikel
LaDress fashion supplier PSV Vrouwen

De speelsters van PSV Vrouwen gaan voortaan gekleed in de stijlvolle kleding van modemerk LaDress. Het Nederlandse modemerk sluit met ingang van dit seizoen aan bij het zakelijk netwerk van de club.

Commercieel directeur Frans Janssen en LaDress-oprichter Simone van Trojen tekenden in het Philips Stadion een eenjarige overeenkomst tussen PSV Vrouwen en het modemerk. In de samenwerking worden niet alleen de speelsters maar ook de vrouwelijke medewerksters van de club betrokken. Alle dames gaan voortaan rondom thuiswedstrijden en clubgelegenheden gekleed in de stijvolle ontwerpen van LaDress. De primeur is vandaag bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op de nieuwe PSV Campus De Herdgang, waarbij PSV Vrouwen voor het eerst casual chic gekleed zal gaan.

Stijlvolle uitstraling
Frans Janssen toont zich verheugd over de samenwerking, "LaDress is de vijfde enthousiaste partij die we aan het vrouwenvoetbal binnen de club mogen verbinden. PSV Vrouwen heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een titelkandidaat in het Nederlandse vrouwenvoetbal. Dankzij nieuwe supplier LaDress draagt PSV Vrouwen nu ook buiten het veld de uitstraling van een topploeg."

To empower women
De missie van het Amsterdamse modebedrijf ‘To empower women’ sluit naadloos aan bij het kleden van de voetbalvrouwen van PSV. Simone van Trojen, founder en directrice van LaDress, benadrukt dit in haar visie op de samenwerking, ‘’LaDress is erg blij om PSV Vrouwen, sportieve en sterke dames die op hoog niveau presteren, te mogen kleden in de vrouwelijke en tijdloze LaDress-stijl.‘The perfect outfit for every occassion’ komt in deze samenwerking nadrukkelijk tot uiting.’’

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe supplier van PSV Vrouwen.