Happy Horizon verlengt met PSV Business

Artikel
Happy Horizon verlengt met PSV Business

Happy Horizon verlengt het verblijf in het Philips Stadion tot zeker eind 2022. De innovatieve bureaugroep en PSV Business bekrachtigden hun verlengde samenwerking voorafgaand aan de wedstrijd tegen NAC Breda. Happy Horizon huurt een Business Room in het stadion.

Een samenwerking waar iedereen ‘happy’ van wordt
Happy Horizon is een bureaugroep van meer dan 9 bureaus op het gebied van data & strategie, (online) marketing, content & creativiteit, leadgeneratie en ICT- & webdevelopment. In totaal werken er ruim 160 specialisten voor meer dan 400 verschillende opdrachtgevers, zowel nationaal als internationaal. Happy Horizon zet de ruimte niet alleen in om zakenrelaties mee te nemen naar wedstrijden maar gebruikt hem ook voor vergaderingen, trainingen, presentaties en brainstormsessies met klanten.

“Wij zijn goed in het kennen, herkennen, bereiken en verleiden van doelgroepen”, reageert Walter van de Wege CEO van Happy Horizon. “Alles staat bij ons in dienst van meetbaar resultaat voor onze klanten. En dat resultaat gedreven DNA delen we met PSV.”

Bekijk ook

SportsLounge 1988 breidt uit

Artikel

PSV Business App vernieuwd

Artikel