Even Voorstellen: Verhoeve BV

Artikel
Even Voorstellen: Verhoeve BV

Verhoeve BV ontwikkelt ‘de financial van de toekomst’. Dit doen zij onder meer door het bieden van eigen opleidingen, persoonlijke coaching en kennissessies. Een nadere kennismaking met het bedrijf dat stoelen heeft in de Erwin Koeman.

Wat maakt uw bedrijf bijzonder?
“Via een regionale no-nonsense aanpak detacheren we onze collega's, met een match op persoonlijk, professioneel en cultureel niveau bij klanten waardoor wij continuïteit bieden en efficiency realiseren. Als partner gaan wij voor een hechte relatie, in de vorm van een partnership, gebaseerd op resultaat, begrip en betrokkenheid. Dit betekent onder andere dat wij businesscases, masterclasses en opleidingen voor managers en medewerkers van relaties aanbieden.”

Met wie bezoekt u wedstrijden van PSV?
“Collega's, (potentiële) klanten en ZZP'ers. Alles wat we doen staat in het teken van ontwikkeling van onze medewerkers, onze klanten, onze organisatie en de maatschappij.”

Wat is de voornaamste reden dat u voor PSV Business hebt gekozen?
“Wij hebben gekozen voor PSV Business vanwege de regionale aantrekkingskracht in een voor ons belangrijke (groei)regio. PSV staat met grootste netwerk van Zuid Nederland voor partnership waarmee zij ons als partner verder kunnen helpen in het versterken van onze positie in de regio.”

Waar kunnen Businessleden van PSV u voor benaderen?
“Tijdelijke capaciteitsvraagstukken op het gebied van finance & control. Daarnaast zoeken wij partijen die geïnteresseerd zijn in kennisdeling op het gebied van ontwikkeling van (financieel)talent of het vakgebied finance & control.”

Welke PSV-speler, uit heden of verleden, past het beste bij uw bedrijf?
“Björn van der Doelen, product van de eigen jeugd opleiding. Een eigenzinnige, nuchtere en local hero uit de regio die zich heeft ontwikkeld tot speler van het eerste elftal, een match met het DNA van Verhoeve BV.”


Verhoeve BV
Philipsstraat 2
3833LC, Leusden
Telefoonnummer: 033 - 3035600
E-mailadres: welbers@verhoeve.com
Website: www.verhoeve.com
Eigenaren: Wouter Elbers & Gerwin Derksen

Bekijk ook

OTTO Work Force Official Sponsor PSV

Artikel

PSV kiest voor PUMA

Artikel

Ingrid Wolf in RvC van PSV

Artikel