Even Voorstellen: Vastgoedregisseur

Artikel
Even Voorstellen: Vastgoedregisseur

Op veel domeinen wordt steeds duidelijker dat invloed en zeggenschap voor en door consumenten geen hype is, maar zich blijvend in onze maatschappij heeft verankerd. Vastgoedregisseur past dit gedachtegoed toe door woningbouwprojecten in samenspraak met de toekomstige bewoners te ontwikkelen. Dit doet het bedrijf op basis van co-creatie of Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Daarmee is Vastgoedregisseur uit Valkenswaard zowel in de koop- als huursector actief.

In welk zakelijk concept heeft u Business Seats?
“Business Club Erwin Koeman.”

Wat is de core business van uw bedrijf?
“Vastgoedregisseur ontwikkelt én realiseert woningbouwprojecten samen met de uiteindelijke gebruikers. Naast koopwoningen realiseren wij ook huurwoningen via “OnsHuys”, een door ons ontwikkeld concept waarbij de financiering van de huurwoningen op coöperatieve wijze wordt  georganiseerd.” 

Wat maakt uw bedrijf bijzonder?
“Vastgoedregisseur is pionier op het terrein van vraaggestuurd ontwikkelen, iets wat diepgeworteld zit in het DNA van onze organisatie. Het is voor ons vanzelfsprekend om de eindgebruiker vanaf het allereerste moment intensief te betrekken bij de ontwikkeling van zijn (t)huis.”

Met wie bezoekt u wedstrijden van PSV?
“Onze gasten zijn mensen met wie we intensief en vooral graag samenwerken.”

Wat is de voornaamste reden dat u voor PSV Business hebt gekozen?
“Om de mensen met wie we intensief samenwerken op informele wijze beter te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Dat alles gekoppeld aan een attractieve pot voetbal met hopelijk veel doelpunten voor PSV. Als het op die manier gaat, is de opzet geslaagd!”   

Wat verwacht u dat PSV Business voor uw bedrijf kan betekenen?
“Hopelijk kan PSV Business Vastgoedregisseur helpen aan nieuwe partners zodat we als organisatie de volgende stap kunnen zetten.”  

Wat zoekt u zelf in het netwerk?
“Wij zijn op zoek naar mensen/partijen die affiniteit hebben met vastgoed en op zoek zijn naar interessante projecten om daarin te financieren/participeren.“ 

Welke PSV-speler, uit heden of verleden, past het beste bij uw bedrijf?
“Niet één specifieke speler, maar het hele elftal. Wij fungeren als team waarin iedere speler een bepaalde rol en/of kwaliteit heeft die ons team versterkt. Samen zijn we in staat om prestaties (lees: toegevoegde waarde) te leveren.”


Vastgoedregisseur
Van der Clusenstraat 6
5553 EL, Valkenswaard
Vestigingsplaats: Valkenswaard
+31(0)40 242 32 23 (kantoor)
Aad@vastgoedregisseur.nl
www.vastgoedregisseur.nl

Bekijk ook

SportsLounge 1988 breidt uit

Artikel

PSV Business App vernieuwd

Artikel