Even voorstellen: Van den Broek Logistics B.V. & Van den Broek Warehousing B.V.

Artikel
Even voorstellen: Van den Broek Logistics B.V. & Van den Broek Warehousing B.V.

Van den Broek Logistics B.V. & Van den Broek Warehousing B.V. zorgt voor logistieke ‘ontzorging’ voor al hun opdrachtgevers. Dat doet het bedrijf middels transport en opslag van palletgoederen. Zowel 24-uurs palletdistributie binnen de Benelux als internationaal transport. Alles met eigen mensen en middelen. Van den Broek Logistics B.V. & Van den Broek Warehousing B.V. heeft Business Seats in de Erwin Koeman.

Welke PSV-speler, uit heden of verleden, past het beste bij uw bedrijf?    
“Willy van der Kuijlen. Hij is net als ons bedrijf toegankelijk en benaderbaar. Daarnaast was hij bereid om iedere dag hard te werken om in teamverband uiteindelijk het hoogst haalbare resultaat te bereiken.”

Wat maakt uw bedrijf bijzonder?
“Ons persoonlijke karakter, de betrokkenheid, een platte organisatiestructuur en rechtstreekse contactpersonen. We bestaan reeds 52 jaar en hebben ons ontwikkelt tot een regionale bekende en betrouwbare partner. Service en kwaliteit zijn het fundament van onze organisatie en dit dragen we met 160 collega's dagelijks uit.”

Met wie bezoekt u wedstrijden van PSV?
“We zullen ten eerste zorgen dat we er zelf zijn en bekijken per wedstrijd wie er mee wil, maar hopen ook zeker nieuwe contacten te kunnen leggen.”

Wat is de voornaamste reden dat u voor PSV Business hebt gekozen?
“Wij zijn al sinds jaar en dag supporter van PSV, hebben in het verleden al vele uit- en thuiswedstrijden bezocht (ook Europees) en willen deze prettige ervaring nu ook met het zakelijke gaan combineren.”

Waar kunnen Businessleden van PSV u voor benaderen?   
“Leden kunnen ons benaderen voor onze logistieke dienstverlening, maar ook voor een persoonlijk gesprek zonder zakelijke intenties. Daar staan wij altijd open voor.”

Contact 
T 0492-751400
M info@broeklogistics.nl
W www.broeklogistics.nl