Even voorstellen: USG Engineering

Artikel
Even voorstellen: USG Engineering

USG Engineering Professionals is hét aanspreekpunt voor organisaties die behoefte hebben aan technische expertise. Het bedrijf voorziet in deze vraag en levert pragmatische oplossingen op het gebied van engineering. Met acht vestigingen is USG Engineering in veel delen van het land verzadigd. Tim Janssen, consultant in de regio Eindhoven, stelt het bedrijf aan u voor.

In welk zakelijk concept heeft u Business Seats?
“Wij hebben plaatsen in de Business Club.”

Wat is de core business van uw bedrijf?
“Wij zijn een flexibele arbeidsbemiddelaar die zich richt op hoogopgeleid technisch personeel om de capaciteitsproblemen projectmatig op korte of lange termijn op te lossen. Korte termijn op projectmatige basis, lange termijn op basis van een detavast-constructie.”

Wat maakt uw bedrijf bijzonder?
“Wij zijn erg gericht op kwaliteit en stellen de medewerker centraal. Door veel tijd te investeren in de behoeftebepaling van de relaties met onze kandidaten, medewerkers en klanten verkiezen wij kwaliteit boven kwantiteit.”

Met wie bezoekt u wedstrijden van PSV?
“Met name met mijn collega consultants Mike Koopmanschap en David Dilien, maar ook met kandidaten, medewerkers of klanten.”

Wat is de voornaamste reden dat u voor PSV Business hebt gekozen?
“Omdat we de lange termijn boven de korte termijn verkiezen, nemen we onze technische professionals en klanten graag een keer mee naar een wedstrijd van PSV. Door mijn eigen ervaring als profvoetballer bij o.a. PSV, ben ik goed bekend met de kracht van een Businessclub. Daarnaast is het een uitstekenede plek om op de hoogte te blijven van de verschillende technische innovaties en uitdagingen in de regio Eindhoven.”

Wat verwacht u dat PSV Business voor uw bedrijf kan betekenen?
“Via PSV Business hopen we in contact te komen met bedrijven die een capaciteitsvraagstuk hebben op het gebied van technische vacatures.”

Waar kunnen Businessleden van PSV u voor benaderen?
“Leden kunnen ons benaderen als ze geïnteresseerd zijn in onze hulp bij het invullen van technische vacatures. Verder helpen we natuurlijk ook graag om elkaars netwerk te vergroten en praten we als fans graag over voetbal en de prestaties van PSV.”

Wat is de overeenkomst tussen uw bedrijf en PSV Business?
“Kwaliteit, betrokkenheid en een groot netwerk. In de paar weken dat we hier nu rondlopen zie je duidelijk de betrokkenheid van PSV Business bij het gehele traject. Daarnaast is alles tot in de puntjes verzorgd. Als onderdeel van Recruit GS zijn we de op één na grootste werkgever van Nederland waardoor we over een groot netwerk beschikken.”

Welke PSV-speler, uit heden of verleden, past het beste bij uw bedrijf? En waarom?
“Deze zou ik heel makkelijk kunnen inkoppen door mijzelf te benoemen, maar ik noem toch graag Johann Vogel. Een stabiele sterkhouder van het team die zonder veel op te vallen, altijd goed en in dienst van het team speelde.”USG Engineering
Flight Forum 128
5657DD, Eindhoven
0618201385
tim.janssen@usgengineering.nl

www.usgengineering.nl